Gå til indhold
©  Foto:

Mariendal Mosteri

Mariendal Mosteri Djursland ligger i landsbyen Ålsrode nær Grenaa i smuk natur omgivet af marker, tæt på skov med en af landets flotteste hulveje flankeret af store, gamle bøgetræer.

Mariendal Mosteri ligger perfekt til økologisk dyrkning af æbler med et nord-mod-syd skrående areal og tæt på havet. De smukke omgivelser er grobund for æbleplantagen, som kombinerer økologi og miljøhensyn med et moderne familieliv.

Mariendal Mosteri producerer æblemost, æbleisvin, æblecider og vine lavet på druer fra Åkjærsgård, ved foden af Mols bjerge. Produktene kan bl.a. købes hos Meny i Rønde og Hos Walter eller nydes i Restaurant Karens Køkken i Ebeltoft, Molskroen Strandhotel eller Cafe Hack i Aarhus.

Mariendal Mosteri Djursland Cider, most og vinbar - Pop-up Vinbar

Alle Mariendals produkter og andre udvalgte produkter kan også nydes i deres transportable Cider, vin og tapas bar som vil være åben på udvalgte steder i Grenaa og Ebeltoft gennem sommeren og på messer og festivaler rundt om i Danmark.

Denne sommer kan du finde vinbaren på Grenå Sydhavn ved Siloen fra fredag den 25. juni til og med lørdag den 7. august. Der er åbent fra kl. 13.00 til. 19.00 hver dag - så længe vejret tillader.

Du kan se mosteriets åbningstider og holdepladser på Mariendal Mosteris Facebookside

#mariendalmosteri #visitdjursland