Gå til indhold
©  Foto:

Malling Kro restaurant

Malling Kro har en atmosfærefyldt restaurant, der forener tradition og fornyelse, og som er i det lokale er kendt for god gastronomi og lækre vine. Her kan du nyde en udsøgt middag og vælge mellem en af Danmarks største vinsamlinger.

Malling Kro er en charmerende landsbykro, der ligger ca. 12 kilometer syd for Aarhus i et roligt og charmerende landsbymiljø, tæt ved skov og strand. Skulle du ønske at overnatte, har kroen 8 dobbeltværelser at vælge mellem.

Dejlig terrasse og gårdhave

Når vejret tillader det, kan du nyde middagen i den hyggelige gårdhave eller trække dig tilbage med en kaffe eller et glas rosé på kroens terrasse, der har sol hele dagen. Terrassen ligger ud mod Malling Stationsplads og tæt på Aarhus Letbane.

Events og koncerter

Malling Kro har et samarbejde med den nærvedliggende efterskole for scenekunst og musik, hvor du kan nyde en god middag inden koncerterne. Du kan se en oversigt over events på Malling Kros hjemmeside

Let at komme frem og tilbage

Aarhus Nærbane kører lige til døren, og der er gode busforbindelser i gangafstand ved hovedgaden. Desuden er der ikke langt til attraktionerne Moesgaard Museum og Vilhelmsborg, hvis du skulle ønske at planlægge et længere ophold på kroen.

Priser og nomineringer

Restauranten er af "Wine-Spector" blevet tildelt prisen "Best of award of exellence" for et fremragende vinsortiment. I 2016/2017 vandt Malling Kro prisen for året bedste vinkort i White Guide og blev nomineret til årets "Bo & Spis" i Den Danske Spiseguide. 

#mallingkro #visitaarhus #visitaarhusregionen

Share your moments with us: