Gå til indhold
©  Foto:

Magasin

Magasin er et eksklusivt stormagasin i hjertet af Aarhus, hvor alt er samlet under ét tag. De mange etager er fyldt med trendsættende modebrands for kvinder, mænd og børn.

De bedste brands i byen

I Magasin finder du et stort udvalg af eksklusive brands fra hele verden med alt fra Acne og By Malene Birger til mærker som Kenzo og Stine Goya. I boligafdelingen finder du et stort udvalg af både klassisk og moderne skandinavisk design. Er du på jagt efter skønhedsprodukter, finder du en bred vifte af lækre, internationale brands i stueetagen. 

Hyr en personlig shopper

Hos Magasin er kunden altid i fokus, og derfor er der altid nogen klar til at hjælpe. Du behøver bare at spørge, så får du den hjælp, du behøver. Hyr en personlig shopper i Magasin, der er specialiseret i at finde det, der klæder dig bedst, passer til din stil og ikke mindst budget. Du kan både få hjælp til køb af gaver, beauty, dametøj, herretøj og lingeri. Det er gratis at bestille en personlig shopper. Og du kan nemt booke en tid her

Style dit hjem med de nyeste trends

Magasin har virkelig fingeren på pulsen, når det kommer til nye trends og tendenser inden for interiør. Du kan gå på opdagelse blandt en masse klassiske, cool og unikke brands. Du kan finde tidløse designs fra Kähler, Rosendahl og Royal Copenhagen, VIPP og Georg Jensen, men der er også produkter fra nyere brands som Gejst, Broste, Hey There Hi og Lind DNA.

Du kan også finde et fint udvalg af de mest populære bøger og nyt elektronik, som desuden vil være en perfekt gaveide til nogen, du holder af.

Lækre delikatesser

Skal du bruge lidt lækkert til dig selv eller en gave, kan du finde eksklusive delikatesser med alt fra kaffe, te og chokolade til vin og lakrids. Bliver du sulten eller lækkersulten undervejs, kan du finde både søde og sunde sager i Joe & the juice, Lagkagehuset eller Greenilicious.

Få rabat med et AarhusCARD

Husk at du får 10% rabat på dine køb (ikke nedsatte varer) i Magasin med et AarhusCARD. Du kan læse meget mere om de mange fordele på www.aarhuscard.dk.

Se, hvad andre deler på Instagram

#magasinaarhus #visitaarhus 

Share your moments with us: