Gå til indhold
©  Foto:

Lystændingsfest i Salling

Julelysene bliver i år ikke tændt på Salling. Den kæmpestore lysende julegave, som de seneste år har oplyst Salling i Aarhus bliver ikke tændt i år pga. energikrisen.

Elsker du også juletraditioner, så er det helt oplagt at tage en tur til Aarhus og opleve årets mest magiske aften i Salling. Oplev det fortryllende øjeblik, hvor lysene tændes, og den helt specielle julestemning lægger sig over byen.

Årets lystændingsfest finder sted fredag den 5. november og Salling har glædet sig siden 2019, til endelig at kunne samle hele byen igen efter et års pause. Kom med til den traditionsrige nedtælling, når Sallings facade forvandles til en kæmpe lysende julegave!

Se det fulde program her.

Winter Lodge på Salling ROOFTOP

Kan du ikke få nok af julemagi? Så tag turen til tops, og oplev byens Winter Lodge på Salling ROOFTOP. I samarbejde med Fever-Tree åbner Winter Lodge den 5. november kl. 15, hvor Salling ROOFTOP vil være pyntet op med gran, lys og Fever-Tree feeling. Hertil vil der være en hyggelig bar, hvor det er muligt at købe lækre gin og tonics og andre smagfulde Winter Cocktails, imens du nyder synet ud over byen.

Winter Lodge har åbent alle weekender i november og hele december.

#julisalling #sallingaarhus #visitaarhus

Share your moments with us: