©  Foto:

LOCKED Teambuilding

Med LOCKED Teambuilding er dig og dine kollegaer garanteret en sjov og udfordrende oplevelse, hvor I vil få testet jeres samarbejdsevner i et mobilt escape room.

LOCKED Teambuilding tilbyder to fængslende og udfordrende koncepter: Unsolved og Bombsquad. Begge koncepter er nøje udviklet med det formål at underholde og udfordre deltagerne på en engagerende måde.

Unsolved

Unsolved-konceptet er inspireret af krimiserien CSI og bygger på en fiktiv mordsag. I bliver opdelt i grupper på 4-6 personer, og hvert hold får adgang til en række aflåste kasser, en kuffert og en bærbar computer, som I skal bruge til at opklare mordsagen og til sidst finde frem til morderen.

Bombsquad

Bombsquad-konceptet er inspireret af TV-serien "24-timer." På samme måde som i Unsolved vil I have adgang til en række aflåste kasser, en kuffert og en bærbar computer, som I skal bruge til at desarmere bomben i tide.

Praktisk information

Unsolved og Bombsquad er designet til at være mobile, hvilket betyder, at de kommer til jer og sørger for alt det nødvendige udstyr. Disse aktiviteter kan tilpasses enhver lokation, hvilket gør det muligt både at afholde eventet på f.eks. virksomhedens lager eller i et mødelokale, alt efter jeres præferencer.

LOCKEDs koncepter kan bookes som en separat begivenhed eller som en sjov og anderledes opgave midt på en konferencedag eller lignende. Koncepterne egner sig helt fra 10 - 400 personer.

Se, hvad andre deler på Instagram

#lockedaarhus #visitaarhus #visitaarhusregion