Gå til indhold
©  Foto:

LAVA Restaurant og Cafe

På Restaurant LAVA kan du oplev den unikke og fantastiske stemning ved Åen, uden at pengepungen skal lide. Hos LAVA er der fokus på den gode og hyggelige stemning med en afslappende atmosfære.

Restaurant, Bar og Café

Oplev den gode stemning på LAVA lige ved Åen i Aarhus. Her får du alt du behøver da LAVA kombinerer både restaurant, bar og café. Så uanset behov er der noget for alle. Du kan se frem til veltilberedt mad af god kvalitet, venlig betjening og en afslappet atmosfære. 

Fransk autentisk stil

Restaurant LAVA ligger kun et stenkast fra Skt. Clemens Bro og det pulserende liv på Strøget. Restauranten er indrettet med en fransk autentisk stil med hyggelige spisekroge og en indbydende bar, hvor du kan nyde en drink inden middagen. Du har også mulighed for at booke selskabslokaler eller hele restauranten til festlige lejligheder. Parkeringsforholdene har i øvrigt aldrig været nemmere til restauranten, da Dokk1 ligger bare et stenkast fra Restaurant LAVA.

Vil du være helt sikker på at få en plads, er det en god idé at bestille bord enten pr. telefon eller ved at booke online.

Se, hvad andre deler på Instagram

#lavaaarhus #visitaarhus #aarhusregion

Share your moments with us: