©  Foto:

Kyst- og Fjordcentret, møder og konferencer

Kyst- og Fjordcentret er et spændende og anderledes mødested, som kan danne rammen om møder, firmaudflugter og oplevelsesture i hyggelige og inspirerende omgivelser. De bruger fjorden og den omkringliggende natur aktivt.

På Kyst- og Fjordcentret får du anderledes og overraskende oplevelser, hvor du kommer tæt på. Tæt på naturen, tæt på udfordringer og tæt på hinanden. Centret har noget for enhver smag - uanset om du er til stille og rolige sysler indendørs eller de vilde og våde aktiviteter udendørs.

Det er muligt at købe mødepakker med forplejning - læs mere her.

Bålsalen

Bålsalen er Kyst- og Fjordcentrets selskabs-, foredrags-, mødelokale med plads til ca. 60 personer. Til salen hører et moderne produktionskøkken med alt i service og køkkenudstyr.

Værelser

I forbindelse med Bålhuset er der 6 værelser med plads til 4 personer i hvert værelse. Sengene er specielt konstruerede til værelserne og forsynet med en rigtig god boxmadras. Desuden er alle værelser forsynet med aflåselige skabe, et lille arbejdsbord, og der er naturligvis trådløst netværk i alle værelser.

Der er puder og dyner i værelserne, men I skal selv medbringe linned.

Der er bad og toilet i seperat afdeling og madlavning foregår både indendørs og udendørs - og der er adgang til køleskab.

Læs mere på Kyst- og Fjordcentrets hjemmeside.

Se, hvad andre deler på Instagram

#kystogfjordcentret #visitdjursland #visitaarhusregion