Gå til indhold
©  Foto:

KunstCentret Silkeborg Bad - overnatning

KunstCentret Silkeborg Bad ligger i naturskønne og historiske omgivelser, der indbyder både til aktiviteter i naturen, livsnydelse, ro og fordybelse og en smule kreativ udfoldelse - alt efter lyst og temperament.

Så vil du gerne holde mini-ferie med lidt af dette, så tilbyder KunstCentret Silkeborg Bad – foruden overnatning – en stribe fordelagtige pakker, der også rummer mulighed for spændende aktiviteter, som er med til at gøre din ferie til en god oplevelse.

Outdoor, kreativ eller livsnyder?

Vil du gerne dyrke outdoor-aktiviteter er stedets beliggenhed ideel: Lige op ad de store skove syd for Silkeborg og ved bredden af en af de smukke Silkeborgsøer. De tilbyder 3-dages outdoorophold for børnefamilier eller for voksne, der holder af bevægelse i smuk natur.

Er du kreativt anlagt kan dit 3-dages ferieophold kombineres med kurser i tegning eller akvarel.

Er du livsnyder og vil gerne bruge ferien til at forkæle dig selv med wellness, kunstoplevelser og ture i naturen, så tilbyder kunstcentret 3-dages livsnyderophold.

Mangler du bare et sted at overnatte, kan du enten vælge at leje et værelse eller vælge en kunstpakke med frokost, morgenmad og kaffe/kage.

Alle tilbud inkluderer fri entré til KunstCentret Silkeborg Bad. 

Læs mere på deres hjemmeside her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#visitsilkeborg