©  Foto:

KunstCentret Silkeborg Bad

På det gamle kurbad KunstCentret Silkeborg Bad kan du opleve skiftende udstillinger af både danske og internationale kunstnere, der gang på gang forvandler det gamle kurbad ”Silkeborg Bad” til et inspirerende sted fyldt med overraskelser.

Et museum fyldt med overraskelser

I KunstCentret Silkeborg Bad blander kunst, historie og natur sig og forener det i en stor og flot oplevelse. Her er både mulighed for inspirerende indtryk og for ro og fordybelse, når moderne kunst bliver præsenteret i klassiske bygninger, beliggende i utroligt naturskønne omgivelser og med udsigt til vidtstrakte skove og til en af Silkeborg Søerne.

Foruden udstillinger, danner KunstCentret også rammer for diverse koncerter, foredrag og aktiviteter for store og små, og i det smukke parkområde udenfor finder du en stor skulptursamling, som du kan nyde under en vandretur i det grønne.

Historien bag

Historisk set åbnede Silkeborg Bad - eller ”Silkeborg Vandkuranstalt”, som det oprindeligt hed - i 1883 og fungerede som kurbad til 1983. De klassiske bygninger blev nænsomt renoveret i 1998, og stedet fremstår nu som et smukt eksempel på, hvordan gamle bygninger får nyt liv og igen bliver til glæde for mange mennesker.

Skøn museumsbutik

I KunstCentrets butik er der mange muligheder for at finde gaven, du lige står og mangler. De tilbyder kataloger, kunstbøger, postkort og plakater samt et lille eksklusivt udvalg af kunsthåndværk. Til børnene har de et udvalg af legetøj og børnebøger.

Se, hvad andre deler på Instagram

#kunstcentretsilkeborgbad #visitsilkeborg #visitaarhusregion