Gå til indhold
©  Foto:

Koruplund Vingård og B&B

Hvis du har lyst til et afbræk i hverdagen uden børn, er Koruplunds Vingård og B&B et perfekt sted. De tilbyder ophold for det modne par til at slappe af efter dagligdagens travlhed.

Du vil blive modtaget af Helle og Hans Münter, samt deres to Golden Retrievere.

Bondehusromantik med moderne faciliteter

Koruplund er bygget i gammel stil i 1965 og kombinerer bondehusromantikken med moderne faciliteter. Hvert af deres fire værelser har sit eget blomstertema og er møbleret i engelsk landstil med en blanding af nyt og gammelt. Tre værelser har eget bad og toilet. Alle værelserne har egen kaffe/te station samt en kagedåse med hjemmebagte småkager. Der er intet TV, men fri internetadgang.

Koruplund er røgfrit område.

Bæredygtighed og lokale råvarer

Koruplunds koncept bygger på bæredygtighed. Derfor indeholder alle deres måltider lokale råvarer, enten fra egen have, fra naboens gård, eller fra den lokale gårdbutik. Og alle brød og kager er hjemmebagte. Under dit besøg kan du vælge, om du vil opleve den familiære hygge og det sociale sammenhold ved at spise sammen med dem og eventuelle andre gæster. Eller du kan vælge en af Djurslands restauranter. Og strækker dit ophold sig over flere dage, tilbyder de dig en picnic-mulighed til at tage med på golfbanen, vandreturen, cykelturen, på stranden, eller hvad målet end er.

Det er også muligt at leje cykler på stedet. 

#koruplundvingaard #visitdjursland #visitaarhusregionen

Share your moments with us: