©  Foto:

Kongensbro Kro Venue

Drømmer du om lidt ekstra til dit næste møde, konference eller kursusdag? Så har Kongensbro Kro lokalerne og omgivelserne til at holde kursusdage, møder og konferencer.

Flotte omgivelser

Når deltagerne trænger til at strække ben, er den vidunderligt smukke krohave og Gudenåen lige uden for døren. Her kan historiens vingesus opleves ved at slentre en tur på pramdragerstien langs åen. Krohavens natur, terrasser, krydderhave og pragtfulde træer gør oplevelsen til en endnu større fornøjelse.

Masser af historie

Kongensbro Kro er kgl. privilegeret og rummer mere end 300 års historie. En historie som har budt på alt fra fjendtlig beskydning med kanonkugler til kongen, der væltede i åen med sin karet.  

Kongensbro Kro er i dag en moderne landevejskro med komfortable og eksklusive værelser, som alle har udsigt til krohaven og den rislende å. Værelserne er smagfuldt indrettede og byder på alle fornødne bekvemmeligheder som strygebræt, minibar, safetyboks, gratis trådløst internet og fladskærms-TV med 14 gratis digitale kanaler.  

”Kaagen” har plads til 125 mødedeltagere, men er behovet mindre, kan mødet f.eks. holdes i deres eksklusive åbne vinkælder med tilhørende lækker lounge med pejs og bar. Og selvfølgelig sørger de for alt det praktiske, så I kan holde møde i ro og mag.  

Kongensbro Kro danner også gerne rammen, når I har noget at fejre, personalet skal forkæles, eller den årlige firmafest skal afholdes. Start f.eks. med en smuk sejltur ned ad åen, ta´ et slag golf på en af de 7 nærliggende golfbaner eller start blot med hygge og afslapning i vores pragtfulde krohave.  

Nyd en gastronomisk gourmetoplevelse på terrassen eller i restauranten – eller lad køkkenet rykke ud i haven og grille helstegt lam, svin eller okse samt fisk og skaldyr. 

Se, hvad andre deler på Instagram

#kongensbrokro #visitsilkeborg #visitaarhusregion