©  Foto:

Køn Redelighed

Udstillingen Køn Redelighed - Gender Blender på Kvindemuseet stiller skarpt på kønnets betydning. Hvad er normalt? Hvorfor leger drenge traditionelt set med biler i stedet for dukker? Hvad vil det sige at være transkønnet? Hvordan har vi det med vores kroppe?

Hvad er ligestilling, og har vi ligestilling i dag? Og hvilken betydning har det, om vi bliver født som dreng eller pige? Få svar på alle disse spørgsmål, og bliv klogere på køn i museet KØN. 

Kønnenes kulturhistorie

KØN - Gender Museum Denmark i Aarhus formidler kønnenes kulturhistorie og kigger på, hvilken betydning kønnet har for vores handlingsmønstre, vores selvopfattelse og for den måde, vi bliver mødt på.

Ligestilling for alle

Både kvindernes og mændenes position i vores samfund har ændret sig, og i dag forventer man at kunne udfolde sig på tværs af køn og seksualitet. Museet KØN udstiller i Køn Redelighed - Gender Blender maskuline, feminine og transkønnede genstande fra museets samling, som er bygget op omkring otte temaer: arbejde, humor, krop, arv, politik, verden, kunst og aktivisme.

Slut museumsbesøget af med en god kop kaffe på museets hyggelige café.

Køn Redelighed - Gender Blender er en permanent udstilling på KØN - Gender Museum Denmark.

GRATIS ADGANG FOR BØRN OG UNGE UNDER 18 ÅR

Se, hvad andre deler på Instagram

#kønmuseum #genderblender #visitaarhus