Gå til indhold
©  Foto:

Kløverstierne Kolind

Velkommen på Kløverstierne, som er for dig, der vil ud i det fri og kombinere oplevelser og frisk luft med motion. Vælg den rute, der passer dig i forhold til længde eller seværdigheder.

Kløverstierne i Kolind 

Vælg den rute, der passer dig i forhold til længde eller seværdigheder. Her i folderen kan du lade dig inspirere til valg af rute og bruge den som en guide undervejs.

Byens Sjæl på 2,5 km

Den korte Kløversti, ”Byens Sjæl” er på 2,5 km i Kolind. Giver god information om byens historie, både den gamle og nye bydel, samt et flot kig til Kolindsund, og besøg omkring Simonsens eng og sø.

Kolind Rundt på 5 km

Her kommer man rundt omkring hele Kolind, får fortællingen om Romle Stenovn, går på den gamle Kirkesti fra Bugtrup, ser nybyggeri og får fortællingen om Kolind Kirke og kirkegård.

Kolindsund-turen på 7,5 km

”Kolindsund” er et spændende område og vigtigt for både landbrug, natur og dyreliv. På denne 7,5 km tur opleves det hele, og man får historien om Kolindsund, Vedø Hovedgård, udsigt til Sivested Odde, Benzonshøj, og man kommer helt på toppen af et dige, mellem to broer!

Landsbyruten på 13,8 km

Endelig er ”Landsbyruten” den lange tur på 13,8 km. Der er besøg i nogle af de gamle landsbyer omkring Kolind. Kløverstien fortæller bl. a. om Ebdrup Kirke og et specielt fredet gravsted på Kraghøjvej, Elløv Enge, Mårupvad og Svanebo. Ruten går ad gode veje, primært grusveje, og er velegnet til både en god trave/løbetur eller på cykel.

Se oversigt over ruterne her.

Se kort med publikum faciliteter her.

#visitdjursland #visitaarhusregionen

Share your moments with us: