©  Foto:

Kløverstierne i Ebeltoft

Kløverstierne i Ebeltoft på Djursland er for dig, der vil ud i det fri og kombinere oplevelser og frisk luft med motion.

Kløverstierne i Danmark

Du finder Kløverstier over hele Danmark, og stierne er lagt sådan, at du både kan gå, løbe eller cykle på de forskellige ruter. Der findes fire varierende distancer - en grøn, rød, blå og en sort - med ture passende til alle.

Kløverstierne udgår fra et centralt startpunkt, hvorfra de fire ruter forgrener sig. Ruterne varierer i længde, inklusive muligheder som f.eks. 2,5 km, 5 km, 7,5 km og 10+ km, så der er en passende tur for enhver smag.

På Kløverstierne kan du vælge at gå eller cykle, og nogle steder er der også mulighed for at bruge rulleskøjter eller køre hele ruten i en kørestol. Dette giver en bred vifte af muligheder for at nyde naturen og bevæge sig frit på Kløverstierne.

Kløverstierne i Ebeltoft

Vælg den rute, der passer dig i forhold til længde eller hvilke seværdigheder, du gerne vil opleve. I folderen kan du lade dig inspirere til valg af rute og bruge den som en guide undervejs. 

Grøn rute - Den gamle købstad: 2,5 km

På Grøn rute går turen gennem købstaden Ebeltoft, hvor du kommer forbi en række smukke bygninger. På turen kommer du bl.a. forbi:

Blå rute - Foreningsruten: 5,6 km

På Blå rute kommer du forbi en række af de steder, hvor Ebeltofts mange foreninger holder til. På turen kommer du bl.a. forbi:

Rød rute - Langs kysten: 7,9 km

På Rød rute kommer du rundt langs kysten, langs det fladvandede område i bunden af Ebeltoft Vig til Ahl. På turen kommer du bl.a. forbi:

1. Ebeltoft Strandeng

2. Ebeltofts eget vadehav

3. Skanse fra Englandskrigene 1801 - 1814

4. “Meditationen”

5. Træningsplateau

Sort rute - Rundt om Ebeltoft: 13 km

På Sort rute kommer du rundt om hele Ebeltoft, hvor du kan opleve nogle flotte natur- og skovområder og du vil komme forbi nogle af de bedste udsigter i byen. På turen kommer du bl.a. forbi:

Se beskrivelser af ruterne her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#kløverstierne #visitdjursland #visitaarhusregion