Gå til indhold
©  Foto:

KlatreAutomaten

I KlatreAutomaten kan du udfordre dig selv, venner og familie i de mange klatreaktiviteter, som bl.a. indeholder klatrevægge, kassestabling og sjove alternative vægge. KlatreAutomaten er et indendørs klatreunivers, hvor alle er kan være med - både unge og gamle.

 

Den automatiske sikring gør, at I kan klatre på samme tid uden en masse kø. Der er ingen, der skal agere sikringsmand. Alle kan være med uanset erfaring. Desuden er det ikke nødvendigt med en masse særligt udstyr, som f.eks. klatresko, klatresele og lignende. KlatreAutomaten står for al sikkerhed, og den uddannede instruktør er til stede hele tiden og holder opsyn med jer. Instruktøren er altid klar til at guide/hjælpe ved behov.

Du skal altså ikke nødvendigvis være ekspert i klatring for at besøge KlatreAutomaten i Randers - du skal udelukkende koncentrere dig om at have det sjovt.

Tilskuere er også velkommen ganske gratis og kan følge med rundt i klatrehallen, eller nyde synet inde fra Café KaffeAutomaten. Der sælges varme og kolde drikke samt snacks, mens det også er tilladt selv at medbringe mad og drikke.

#klatreautomaten #visitranders #visitaarhusregionen

Share your moments with us: