©  Foto:

Kedelhuset

Kedelhuset er Silkeborgs spillested med livemusik og andre store kulturelle oplevelser. Kedelhuset er indrettet i historiske bygninger på byens gamle papirfabrikområde.

Historien bag Kedelhuset

Under det der engang var Danmarks højeste skorsten blev der i årene 2007 - 2013 drevet en international højskole, Performers House. Byrådet besluttede i 2014 at drive højskolens black box-scene videre som spillested. I efteråret 2015 indviede byen 'Kedelhuset' efter en større ombygning, hvor faciliteterne var blevet opgraderet til et hypermoderne spillested med scene- og lydudstyr i topklasse. Visionen er at stedet markerer sig regionalt med et kvalitetsrepertoire, der spænder vidt og både tiltrækker lokalt og udenbys publikum.

Store musikalske oplevelser

Silkeborg bys unikke foreningsmiljø sætter sit præg på spillestedet. En lang række bookere fra foreninger som Frokostjazzen, Musikrampen, Upcome og B'sharp sørger for koncerter indenfor et bredt spekter af genrer, og andre foreninger arrangerer både teater, stand-up og koncerter med populære navne.

Se, hvad andre deler på Instagram

#kedelhuset #visitsilkeborg #visitaarhusregion