©  Foto:

Kattegatcentret - Kursus, møde og konference

Virksomheder kan afholde møder, events, fester, promotions, konferencer, foredrag, udstillinger, teambuilding og et hav af andre aktiviteter i Kattegatcentret.

Hold firmaarrangement i Kattegatcentret

Sammen med jer skaber Kattegatcentret et anderledes arrangement, og de garanterer inspirerende rammer, spændende udfordringer og uforglemmelige oplevelser, som bider sig fast for altid. 

Nedenfor er listet nogle af mulighederne - nærmest kun fantasien sætter grænser!

Auditoriet 

Kattegatcentrets auditorium kan rumme op til 64 personer. Brug det til foredrag, oplæg, linedance eller yoga … Hvad end I finder på, så kan der vises film og præsentationer på det store biograflærred.

Nautilus

Nautilus er Kattegatcentrets selskabslokale, som byder på spektakulær udsigt til Kattegat gennem de store koøjer. Inviter op til 90 siddende personer – eller endnu flere, hvis borde og stole ikke lige er jer. Fra lokalet er der adgang til stor tagterrasse med udsigt over bølgen blå.

Hvalhajen

Under den store 1:1 hvalhaj i hjertet af Kattegatcentret er det muligt at dække op til ca. 200 personer! Her indtages middagen med de store tropiske hajer til den ene side og konæserokker, flagermusfisk og andre tropiske finurligheder til den anden. Derudover er der selvfølgelig en storslået udsigt over Kattegat, hvor månen spejler sig i nattens bølger. 

Læs mere om de mange muligheder og book dit firmaarrangement her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#kattegatcentret #visitdjursland #visitaarhusregion