Gå til indhold
©  Foto:

Kapsejladsen - Kampen om Det Gyldne Bækken

Kapsejladsen - Kampen om Det Gyldne Bækken er en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor de forskellige institutter kæmper om at vinde Det Gyldne Bækken. Eventet foregår i Universitetsparken og tiltrækker hvert år tusindvis af studerende. 

Traditionsrigt program

12 institutter er hvert år repræsenteret med hver deres hold, og hvert hold består af 5 deltagere, hvor mindst én af disse skal være en kvinde. Konkurrencen går i al sin enkelthed ud på at krydse unisøen i en oppustelig anordning, drikke en øl og dreje 10 gange rundt om denne, før deltageren skal krydse søen igen og sende sin næste holdkammerat af sted. Dette enestående og traditionsrige arrangement er blevet Nordeuropas største studenterdrevne event med omkring 30.000 besøgende. Kapsejladsen er en af de helt store fælles begivenheder for de studerende, hvor de forskellige studieordninger mødes til underholdning, konkurrence, hygge og fest på et niveau, hvor alle kan være med. Pak et tæppe, snacks og hep på dit fakultet. 

Kapsejladsen 2023

Kapsejladsen er Nordeuropas største studenterarrangement. I 2022 var det Ingeniørerne, der løb med den prestigefyldte sejr. Datoen for Kapsejladsen 2023 bliver offentliggjort i løbet af foråret.

Gå ikke glip af de forskellige holds præsentationer, der er et af Kapsejladsens største højdepunkter.

Se, hvad andre deler på Instagram

#kapsejladsen #visitaarhus #aarhusregion

Share your moments with us: