©  Foto:

Kano- og bådudlejning hos Kyst- og Fjordcentret

På Kyst- og Fjordcentret ved Randers Fjord kan du leje både kanoer, kajakker og joller til en sejltur på Randers Fjord. I får sikkerhedsinstrukser og kan blive guidet til de bedste ture.

Kanoudlejning og kanotur

Hos Kyst- og Fjordcentret ved Randers Fjord er en kanotur blot én af de aktiviteter, der er omfattet af entrebilletten til fjordcentret.

I den stille Randers Fjord er det en stor oplevelse at komme på kanotur og være helt tæt på vandet. Kanoerne har plads til 3 voksne eller 2 voksne og 2 mindre børn, og der er mange steder, hvor du kan sejle på ganske lavt vand.

En guided kanotur i de store rørskove er også en fantastisk oplevelse, og en kanotur er en oplagt mulighed til familiebesøget, skoleudflugten, firmaturen etc.

Læs mere om kanoudlejning.

Joller

Du kan også leje en jolle, og jollerne er meget stabile og sødygtige. I får sikkerhedsinstruktion inden I sejler ud, og redningsveste og sikkerhedstaske følger naturligvis med. I kan evt. også låne en fiskestang eller tage jeres egne med til turen.

Sejlsæsonen er fra medio april til medio oktober.

Læs mere om jolleudlejning.

Kajakker, RIB-både og turbåde

Kyst- og Fjordcentret har mange andre typer både, du kan leje - prøv en tur i havkajak, eller tag på en hurtig tur med RIB-båden. Eller tag på en guidet tur på en af de hyggelige turbåde.

Læs mere om bådudlejning.

Praktisk information

Kyst- og Fjordcentret arrangerer ture med og uden ledsager. Mindre børn kan trygt sejle i kanalerne ved Fjordcentret.

Der er mange spændende særarrangementer hele året rundt.

Der kan altid laves aftaler om at åbne Kyst- og Fjordcentret uden for de offentlige åbningstider.

Se, hvad andre deler på Instagram

#kystogfjordcentret #visitdjursland #visitaarhusregion