Grøn oplevelse
©  Foto:

Kaløvig Center, møder og konferencer

Kaløvig Center er et lille kursuscenter med mange muligheder lidt nord for Aarhus. Det gamle badehotel lægger hus til alt fra helt korte møder til længerevarende seminarer. De tager med glæde imod både små og store grupper.

Mødelokaler med havudsigt

På Kaløvig Center er der fire lyse mødelokaler med direkte udgang til det fri. Tre af lokalerne har havudsigt, og det fjerde har en idyllisk udsigt til æbletræerne i haven.

Moderne udstyr

Alle mødelokaler er udstyret med whiteboard, flipover og projektor, og du kan låne en Mac, hvis du har brug for en computer. Der er gratis trådløst Internet på hele centret.

Du kan læse meget mere om de enkelte mødepakker på Kaløvig Centrets hjemmeside.

Gode udendørs faciliteter

I pauserne kan du rykke ud i haven og arbejde i fred og ro. Rundt omkring finder du borde og stole i små hyggelige kroge.

Det økologiske Spisemærke i Sølv

Kaløvig Center har et rigtig godt køkken med masser af grønt og hjemmebagt brød, hvor maden er mellem 60% og 90% økologisk.

Hold din fest på Kaløvig Center

Centret har også nogle rigtig gode rammer til at holde fest. Her kan du enten leje hele ejendommen uden bemanding eller du kan holde en fest, hvor Kaløvig Center sørger for al mad og drikke og alt det praktiske.

Se, hvad andre deler på Instagram

#kaløvigcenter #visitdjursland #visitaarhusregion