©  Foto:

Jul på Det Grønne Museum

Julen på Det Grønne Museum sætter igen i år fokus på de skønne juletraditioner gennem de seneste 300 år. Oplev 1700-, 1800- og 1900-tallets jul, som du her kan opleve på udsmykkede tableauer. Kig også forbi til årets julemarked den 2. og 3. december.

Der er julede fortællinger, pynt, lys og en lille smule magi på Det Grønne Museum denne jul.

Dyk ned i 300 års julehistorie

Bliv klogere på, hvordan man holdte jul helt tilbage i 1700-tallet og frem til 1900-tallet. Du kan også komme på den digitale juletur, "Alletiders Jul", hvor historierne udvides, så du hører mere om juletræ, julemad og ladens dyr.

Kig forbi i en af adventsweekenderne og brug næsen, for her skal du gå efter duften af bagværk! Har du brug for et hint, så gå over i det Historiske Værksted. For kun 20 kr. kan du bage og dekorere dit eget honningkagehjerte til at tage med hjem.

Julemarked

Kom til julemarked på Det Grønne Museum, hvor du kan gå på opdagelse i de mere end 50 hyggelige boder med kunsthåndværk, uldvarer, keramik, trædrejning, smykker, julebagværk, specialiteter og meget mere.

Og du kan selvfølgelig godte dig med julens glæder, julemusik og familiehygge.

Mellem boder og inspiration kan du dykke ned i den julehistoriske fortælling “Alletiders jul”, hvor du kan høre om julen op igennem de sidste 300 år.

Dato: 2. - 3. december, kl. 10-16

Se, hvad andre deler på Instagram

#detgrønnemuseum #visitdjursland #visitaarhusregion