©  Foto:

Jul i Ree Park Safari

Kom i magisk julestemning blandt vilde dyr i Ree Park Safari på Djursland. Henover tre weekender kan hele familien julehygge i parken.

Oplev parken i Ree Park Safari ved juletid, hvor nogle af dyrene har trukket sig lidt tilbage i den kolde vintertid. Nyd den hyggeligt pyntede banegård, tag Damptoget Black Beauty rundt i parken og hils på den glade julemand.

Der er fri entré for børn under 12 år og entréprisen for voksne er kun 50,-

Amerika Expressen

Damptoget Black Beauty kører juleture ud på den amerikanske prærie. Bjørnene er gået i hi for vinteren, men elge og bison er stadig på prærien, og de arktiske ulve er helt klart i deres es, når sneen forhåbentlig lægger sig over landskabet i december.

Dyrefodringer

De populære fodringer er tilbage. Der er flere fodringer i løbet af dagen, så der er rig mulighed for at opleve dyrene helt tæt på. Guiden fortæller om dyrene, deres levevis og hvordan Ree Park arbejder med truede dyr.

Julemarked og Safarishop

Gå på opdagelse på julemarkedet i Central Station og rundt om i parken, hvor spændende boder byder på unikke gaver. Også parkens velassorterede Safarishop er åben, og der er mange gode juletilbud, så det er muligt at købe en spektakulær og anderledes julegave med hjem og lægge under træet. 

Julebrunch

Start dit besøg i Ree Park med Julebrunch i Katanga Hill Dining. Brunchen serveres fra kl. 11 - 13 i restauranten lige midt i løvernes anlæg. Så kan du fortsætte din tur rundt i parken, da entrébilletten er inkluderet, når du bestiller en brunch oplevelse.
Se mere om Julebrunch og book din plads.

Overnatning - Winter Edition

Vil I have den helt store juleoplevelse med højt til himlen, eksotiske dyr og spændende nattelyde? Så tag en overnatning i Night Explorer eller Camel Camp. I forbindelse med at parken holder juleåbent, kan I overnatte og nyde både julestemning og forhåbentlig et stjernetæppe, hvis ikke sneen drysser ned fra himlen. Det er en magisk juleoplevelse, som med garanti sætter jer i julestemning.
Læs mere om overnatning i perioden fra 1. november til 1. april.

Se, hvad andre deler på Instagram

#reeparksafari #visitdjursland #visitaarhusregion