Gå til indhold
©  Foto:

Jul i Ree Park Safari

Kom i eksotisk julestemning blandt vilde dyr i Ree Park Safari på Djursland. Henover fire weekender kan hele familien julehygge i parken og på Central Stationen, hvor der er juleaktiviteter for alle.

I adventsweekenderne er der adgang til hele parken og banegården, hvor julen bliver fejret i den helt store stil.

Der er fri entré for børn under 12 år og entréprisen for voksne er kun 50,-

Juleboder og julemand

Der er juleboder på Central Station, hvor du kan finde julelækkerier, flot kunsthåndværk, trævarer, skind og uld, smykker og meget mere. Find den helt perfekte julegave!

Du kan også møde julemanden, som måske har lidt julegodter med?

Juletur i parken

Kom med på Walking Safari med en guidet tur rundt i parken med en af de dygtige guider. Glæd jer til en masse historier om dyrene og arbejdet med naturbevarelse - og der er også rig mulighed for at stille en masse spørgsmål.

Damptoget Black Beauty kører juleture ud på den amerikanske prærie. Bjørnene er gået i hi for vinteren, men elge og bison er stadig på prærien, og de arktiske ulve er helt klart i deres es, når sneen forhåbentlig lægger sig over landskabet i december.

Dyrefodringer

De populære fodringer er tilbage. Der er flere fodringer i løbet af dagen, så der er rig mulighed for at opleve dyrene helt tæt på. Guiden fortæller om dyrene, deres levevis og hvordan Ree Park arbejder med truede dyr.

Find årets bedste julegaver

Parkens velassorterede Safarishop er åben, og der er mange gode juletilbud, så det er muligt at købe en spektakulær og anderledes julegave med hjem og lægge under træet. Hver gang du køber noget i Ree Park Safari, støtter du arbejdet med naturbevarelse og truede dyrearter.

Julebrunch

Start dit besøg i Ree Park med Julebrunch i Katanga Hill Dining. Brunchen serveres fra kl. 11 - 13 i restauranten lige midt i løvernes anlæg. Så kan du fortsætte din tur rundt i parken, da entrébilletten er inkluderet, når du bestiller en brunch oplevelse. Se mere om Julebrunch og book din plads.

Overnatning - Winter Edition

Vil I have den helt store juleoplevelse med højt til himlen, eksotiske dyr og spændende nattelyde? Så tag en overnatning i Night Explorer eller Camel Camp. I forbindelse med at parken holder juleåbent, kan I overnatte og nyde både julestemning og forhåbentlig et stjernetæppe, hvis ikke sneen drysser ned fra himlen. Det er en magisk juleoplevelse, som med garanti sætter jer i julestemning. Læs mere om overnatning i perioden fra 1. november til 1. april.

Læs mere her.

#reeparksafari #visitdjursland #visitaarhusregionen

Share your moments with us: