Gå til indhold
©  Foto:

Jul i Den Gamle By

Oplev en rejse gennem 400 års julehistorie og træd indenfor i de historiske huse og se, hvordan de danske juletraditioner opstod. I Den Gamle By er der garanti for julestemning i de gamle, julepyntede gader, hvor hestevognen kører forbi og lanternerne lyser, mens du udforsker juleboder og hyggelige butikker. 

For at være sikret adgang til Jul i Den Gamle By opfordres du til at købe billet på forhånd. Det kan du gøre her.

Jul alle dage

Du kan nyde julestemningen i Den Gamle By alle dage fra 20. november 2021 til 2. januar 2022 inkl. den 24., 25., og 31. december samt 1. januar. Der er masser af oplevelser for store og små – se åbningstiderne her. Der er gratis adgang for børn og unge under 18 år.

400 års julehistorie

Følg de 24 lysende lanterner på juleruten rundt i Den Gamle By, og tag på en spændende og lærerig tidsrejse gennem 400 års julehistorie. Oplev juleudsmykningen fra 1600-tallet og frem til 1974 og se, hvornår juletræet, julebukken og julepynt bliver en del af danskernes jul. Du kan få juleruten udleveret, når du køber billet.

Aftenjul (UDSOLGT)

Som noget helt nyt åbnes dørene for et begrænset antal gæster, som får mulighed for en eksklusiv aftenoplevelse af jul på udvalgte aftner. Kom med på mørkerundvisninger i julelygtens skær og få fortællinger om julens historie fortalt af Den Gamle Bys eksperter.

Book din plads her

Smag på julen

Forkæl dig selv med julemad og juleknas fra de mange boder: Rigtige æbleskiver, gammeldags æbleskiver, vaniljekranse, vildsvinepølser, honninghjerter, juleøl, biskop-punch og meget mere.

Juleskoven og Nisseloftet

Gå sammen på opdagelse i juleskoven - måske kan I finde drillenisserne? Hold godt øje, for de er svære at få øje på! Eller lad børnene gå på opdagelse på nisseloftet på Torvet, som er både et legerum og udstilling for de små.

Julefrokost i Den Gamle By

Inviter familie eller venner med til en dejlig og hyggelig julefrokost, og nyd den ægte julestemning, lækker julemad og lyt til julefortællinger fra juleeksperter i Den Gamle By.

Læs mere om julefrokost og julemenuer her

Julebutik

Kig forbi Den Gamle Bys julebutik, hvor du kan du købe julepynt i alle afskygninger.

GRATIS ADGANG FOR ALLE UNDER 18 ÅR

#julidengamleby #juliaarhus #dengamleby

www.juleaarhus.dk