©  Foto:

Inspirationstur: Virtuelle site inspections

Hold dig opdateret på mødemarkedets nye tendenser i kølvandet på coronapandemien. Tag med til fagligt, online seminar, der handler om ét af markedets nye tendenser - den virtuelle site inspection! Få ny viden, tips og tricks og praktisk erfaring! Vi tager dig med til to udvalgte perler. Kan du gætte dem?

Til dig, som planlægger møder, konferencer og events i Aarhusregionen og gerne vil holde dig opdateret på mødemarkedets nye tendenser samt sikre, at du post corona fortsat planlægger dine møder mest effektivt og med størst mulige værdi. 

Dato

Mandag 8. februar 2021, kl. 14.00-15.00
Online arrangement


Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 3. februar 2021
Tilmeldingen er nu lukket.

Vi oplever stor interesse i webinaret, og vi har derfor udvidet licenserne til den digitale platform, så alle kan deltage :-) 

Pris for deltagelse

Gratis


Program

Vi arbejder ihærdigt på at skabe det allerbedste program, hvorfor mindre ændringer kan forekomme.

Se frem til: 
1) Velkommen
2) Oplæg
3) Site inspection 1
4) Konkurrence - hvem har vi besøgt? (præmie på højkant!)
5) Site inspection 2
6) Konkurrence - hvem har vi besøgt? (præmie på højkant!)
7) Opsummering og spørgsmål
8) Tak for i dag 

Deltag i "Virtuelle site inspections" og få både faglig viden og praktisk erfaring. Bliv klogere på virtuelle site inspections, hvad de kan, hvornår de er gode at bruge, og få tips til hvordan du bruger dem bedst i din planlægning af møder og konferencer.  Og prøv det i praksis - vi tager dig med på virtuel site inspection til to skjulte mødestedsperler i Aarhusregionen! 

Vi glæder os til at se dig!

Konkurrence undervejs

Vi har nøje udvalgt de to spændende mødesteder, vi besøger for at prøve virtuel site inspections af i praksis. Kan du gætte hvem vi besøger? Til de, der kan gætte de to steder, er der spændende præmier på højkant. 

Se flere inspirationsture

VisitAarhus Convention Bureau vil løbende holde inspirationsture med forskelligt tema - se frem til både faglige oplæg og spændende rundvisninger i Aarhusregionen. 
Søger du noget bestemt, eller inspiration inden for et bestemt emne? Tag fat i os, måske det kan blive næste inspirationstur. 
Se flere inspirationsture her

Hvem kan deltage, og hvorfor tilbyder VisitAarhus Convention Bureau denne tur?

Læs mere her.