©  Foto:

Inspirationstur: Hybridmøder

Et hybridmøde om hybridmøder. Til dig, som planlægger møder, konferencer og events og gerne vil holde dig opdateret på mødemarkedets nye tendenser samt sikre, at du post corona fortsat planlægger dine møder mest effektivt og med størst mulige værdi. 

Gratis seminar om hybridmøder

Det er gratis at deltage i dette seminar.

Dato

Tirsdag d. 16. marts 2021, kl. 9.00-10.00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 15. marts 2021.
Tilmeld dig ved at trykke på knappen "Book/køb/bestil" længere oppe på siden. 

 Vi glæder os til at "se" dig!

Program

Hybridmøder er efter corona blevet et buzz-word i mødeindustrien, og et format, som mange mødeplanlæggere og mødesteder er tvunget til at tage stilling til.

Dette gratis seminar sætter fokus på emnet hybridmøder. Målet er at gøre dig klogere på den nye tendens, som måske ikke er helt så ny endda. Give dig indsigt, som styrker dine kompetencer, når du selv skal overveje og måske planlægge et hybridmøde i fremtiden.

Samtidig ser du, hvordan et hybridmøde kan sættes op - vi tester nemlig et simpelt hybrid-setup af live sammen med dig og fortæller om dets muligheder og begrænsninger!

Se frem til bl.a.:

  • Definition af begrebet - hvad er et hybridmøde egentlig? 
  • Spændende oplæg med TEDx og Aarhus Universitet
    - deres erfaringer og indsigter med hybride events
  • Vigtige overvejelser og gode råd til planlægningen
  • Live test af et simpelt hybridformat - faciliteret af GUESTapart i Aarhus
  • Mulighed for at stille spørgsmål


Kort om seminarets gæste-oplægsholdere:

René Munk, ansvarlig for TEDxCopenhagen

René Munk har i de sidste +5 år været ansvarlig for TEDxCopenhagen, hvor han sammen med et team på op til 100 frivillige skaber både de fysiske TEDxCopenhagen events og de digitale TED TALK's, som vi kender fra nettet - en international platform for oplæg i krydset mellem videnskab, teknologi, samfund og kunst.

Få et indblik i TED TALKs 37 års historie, og hvordan TEDxCopenhagen siden 2009 har produceret og kurateret hybride events, de læringer det har bragt dem og den fremtid de ser i horisonten.

Lone Jørgensen, Tobias Juel Frandsen og Gitte Grønning Munk, Aarhus Universitet Event & Kommunikationsstøtte

Hør om valg, nytænkning, glatis og hovedbrud, når Tobias, Gitte og Lone fortæller om den igangværende hybridplanlægning af to store konferencer, der skal afvikles i senere i 2021.

Event og Kommunikationsstøtte på Aarhus Universitet har mange års erfaring med at rådgive medarbejdere om planlægning af konferencer og arrangementer – og står også selv for praktisk planlægning og afvikling af flere af universitetets største arrangementer. Afdelingen har siden marts 2020 været på en omfattende virtuel læringsrejse for at dygtiggøre sig ift. at kunne rådgive om og selv afvikle virtuelle og hybride konferencer.

 

Kan man deltage fysisk?

Hybridmøder kendetegnes ved både at have fysiske og virtuelle deltagere. Dette faglige hybridmøde, foregår primært via onlinedeltagelse grundet gældende corona-restriktioner. 

Dog arbejder vi på at åbne op for et begrænset antal fysiske deltagerpladser. Hvorvidt det er muligt, og hvor mange pladser der er tale om afhænger af myndighedernes anbefalinger (fysiske pladser vil blive tildelt efter først-til-mølle-princippet).

I tilmeldingsformularen kan du læse mere om fysisk deltagelse og markere, hvorvidt du er interesseret i en fysisk deltagerplads. 

Se flere inspirationsture / seminarer

VisitAarhus Convention Bureau vil løbende holde inspirationsture med forskelligt tema - se frem til både faglige oplæg og spændende rundvisninger i Aarhusregionen. 

Søger du noget bestemt, eller inspiration inden for et bestemt emne? Tag fat i os, måske det kan blive næste inspirationstur. 

Se flere inspirationsture her

Hvem kan deltage, og hvorfor tilbyder VisitAarhus Convention Bureau denne tur?

Læs mere her.