©  Foto:

Inspirationstur: Arrangementer i store kulturhuse

Dørene hos nogle af Aarhusregionens kulturinstitutioner er ikke kun åbne for nysgerrige gæster – også virksomheder kan leje sig ind til møder midt i ny og gammel kultur. Oplev de alternative mødesteder, som kan skabe en anderledes ramme for dit næste arrangement, og bliv klogere på, hvordan kulturaktiviteter kan øge værdien i dit møde. Vi tager dig med indenfor.

Til dig, som planlægger møder, konferencer og events og gerne vil holde dig opdateret på mødemarkedets muligheder og nye tendenser samt sikre, at du fortsat planlægger dine møder mest effektivt og med størst mulige værdi.

Gratis inspirationstur

Det er gratis at deltage i denne fysiske inspirationstur/vidensdag - oplev alternative mødesteder, og bliv klogere på kulturelementet, samt hvordan det kan øge både mødets værdi og din virksomheds CSR-kommunikation.

Dato

Onsdag d. 2. marts 2022
Antal pladser: 48 (først-til-mølle-princippet)

Tilmeldingsfrist

Sidste frist for tilmelding, fredag d. 25. februar 2022 kl. 12.00.
Tilmeld dig ved at trykke på knappen "Book/bestil/køb" eller tryk her.

Program - vi tager dig med rundt

Se frem til en dag i kulturens tegn med mødeplanlægning for øje. Se mødelokalerne, føl stemningen, bliv klogere på kulturelementet, hils på de relevante kontaktpersoner, og hør hvilke særlige oplevelser, der kan integreres i mødet.

På denne tur oplever du nogle af Aarhusregionens inspirerende og top-proffesionelle kulturhuse, som også har plads til de store konferencer. Mødesteder, som samtidig kan give dit arrangement et særligt og værdifuldt twist af kultur! 
Vi besøger forskellige typer af kulturhuse, men fælles for dem alle er, at de bidrager til det kreative mindset og skaber en helt særlig ramme for dit møde, din konference eller kongres. 

Psst... Vidste du, at du er med til at styrke lokalområdet og Danmarks kulturarv, når du bruger kulturhuse som mødested? Den er god nok - omsætningen fra dit arrangement går nemlig til at holde kulturhuset i live og udvikle mere ny kultur.

Overordnet program:
Vi har gratis p-billetter til Radisson BLU's parkeringsplads, til de der ankommer i bil.

08.30:  Ankomst og velkomst i Musikhuset Aarhus
09.15:  Rundvisning i Musikhuset
09.45:  Vi går mod ARoS
10.00:  Rundvisning på ARoS
10.30:  Vi går til Aarhus Teater
11.00:  Rundvisning på Aarhus Teater
11.30:  Vi kører til Jysk Musikteater i Silkeborg
12.15:  Frokost og rundvisning på Jysk Musikteater
13.30:  Vi kører til Hermans i Tivoli Friheden
14.30:  Rundvisning på Hermans i Tivoli Friheden
15.00:  Vi kører retur til Musikhuset
15.30:  Tak for i dag

 

Mere om kulturelementet

I løbet af de sidste 20 år har der været en betydelig stigning i forskning om kulturens indvirkning på samfundet og mennesket - og med spændende restultater til følge. Resultater vidner bl.a. om positive effekter på hjerneaktivitet, sundhed og velvære. Resultater, som har bevirket, at Sundhedsvæsenet forsøger at integrere kulturaktiviteter som del af deres sygepleje og genoptræning. 

Selvom forskningen ikke er nået til at fokusere konkret på fordele inden for mødeplanlægning, er de gerenelle resultater allerede interessante i et mødeperspektiv (fx øget opmærksomhed, velvære, øget kritisk refleksion, bedre kreativitet, følelse af større social samhørighed mm.).

Desuden støtter man som virksomhed den danske kulturudvikling, ved at lægge sit arrangement i et kulturhus, da overskud bruges til at styrke husets kulturelle produkter. 

Hvem kan deltage - og hvorfor tilbyder VisitAarhus denne tur?

Læs mere her