Gå til indhold
©  Foto:

Hotel & Restaurant Fru Larsen

Mærk hyggen hos Fru Larsen, hvor de finder nærvær, forkælelse og mad i verdensklasse. I restauranten kan du forvente en kombination af det klassiske og det nytænkende – sammensat af Tommy Friis med et ønske om respekt og enkelhed.

Komforten i top

Bo på et af de 16 individuelt indrettede værelser, der bl.a. er inspireret af det romantiske Paris, kolonitidens Amerika eller indrettet i moderne minimalistisk stil med luksuriøse materialer. I flere af værelserne er der pejs og badekar, og alle sengene er udstyret med lækre Wonderland-madrasser. Der er naturligvis også morgenkåbe og slippers til gæsterne, så komforten er i top.

Den hjemmelavede morgenmad er et kapitel for sig selv med bl.a. hjemmelavet tykmælk, müsli, lokale æg og bacon, og den er blevet rost af forfatteren til Den Danske Spiseguide. Hos Fru Larsen finder du desuden smukke gå-, løbe- og cykelture til den aktive ferie.

Restaurant Fru Larsen

Fru Larsen er gennem årene blevet kendt for sin unikke atmosfære og høje kvalitet. Her prises og håndhæves kunsten at servere et veltillavet måltid, der gør folk glade, mætte og godt tilpasse. Fru Larsens køkken er garant for ypperlig madkunst baseret på de bedste råvarer, der tilberedes med respekt og nænsomhed. Og du kan forvente en serviceoplevelse, du ikke finder andre steder.

Prisvindende kok og gourmetmad

Det er stjernekokken Tommy Friis (Årets kok 2010 og vinder af Kartoffelprisen 2009 og 2006), der sammensætter den enkle og elegante menu med respekt for råvarernes smagsnuancer og med inspiration i det nordiske køkken.  Der er mulighed for at vælge en gourmetmenu eller a la carte og nyde maden i den hyggelige restaurant med ild i kaminen, antikviteter, lækkert design og imødekommende personale, der lægger vægt på den personlige oplevelse. Der serveres frokost mellem 12.00-14.00 og aftensmad serveres fra kl. 18.00. Se mere på hjemmesiden her. Bordreservation skal ske på: 86468388.

I 2015 modtog Fru Larsen æresprisen 'Årets Bo&Spis 2015' af Den Danske Spiseguide, og Fru Larsen er i White Guide over de 331 bedste restauranter i Danmark. Læs anmeldelsen her. De fik desuden tildelt to 'Kniv & Gaffel' symboler for god standard i den anerkendte Michelin Guide.

#frularsenhotelogrestaurant #visitfavrskov #visitaarhusregionen

Share your moments with us: