©  Foto:

Hotel & Restaurant Fru Larsen

Tag en overnatning og mærk hyggen hos Hotel Fru Larsen, hvor du finder nærvær, forkælelse og mad i verdensklasse. Alle værelsr er individuelt indrettede bl.a. inspireret af det romantiske Paris og kolonitidens Amerika. 

Komforten i top

Bo på et af de 16 individuelt indrettede værelser, der bl.a. er inspireret af det romantiske Paris, kolonitidens Amerika eller indrettet i moderne minimalistisk stil med luksuriøse materialer. I flere af værelserne er der pejs og badekar, og alle sengene er udstyret med lækre Wonderland-madrasser. Der er naturligvis også morgenkåbe og slippers til gæsterne, så komforten er i top.

Den hjemmelavede morgenmad er et kapitel for sig selv med bl.a. hjemmelavet tykmælk, müsli, lokale æg og bacon. Hos Fru Larsen finder du desuden smukke gå-, løbe- og cykelture til den aktive ferie.

Restaurant Fru Larsen

Fru Larsen er gennem årene blevet kendt for sin unikke atmosfære og høje kvalitet. Her prises og håndhæves kunsten at servere et veltillavet måltid, der gør folk glade, mætte og godt tilpasse. Fru Larsens køkken er garant for ypperlig madkunst baseret på de bedste råvarer, der tilberedes med respekt og nænsomhed.

Se, hvad andre deler på Instagram

#frularsenhotelogrestaurant #visitfavrskov #visitaarhusregion