Gå til indhold
©  Foto:

Hotel Randers

Oplev den personlige service på Hotel Randers, centralt beliggende midt i centrum. Hotellet er kendt for sit høje niveau, kvalitet, service og de flotte omgivelser.

Førsteklasses service

Hotel Randers er et af landets ældste provinshoteller, beliggende i hjertet af middelalderbyen Randers, som igennem århundreder var befæstet, idet byen var målet for adskillige krige og kongers interne stridigheder. Hotellet har i mere end 165 år været en oase med plads til nydelse, ro og fordybelse – og til fest, sang og varige minder.   

Brasserie Mathisen

I hotellets brasserie bydes gæster indenfor til udsøgte madoplevelser, hvor der altid er stor fokus på friske råvarer og sanselige smagsoplevelser. Nyd delikate og tilpassede vine i en hyggelig og afslappende atmosfære.

Værelser og faciliteter

Hotellet blev opført i 1856 og er i løbet af årene nænsomt renoveret, senest i 2016. Historiens vingesus mærkes tydeligt på det smukke hotel med 84 smagfuldt indrettede værelser, heraf 8 Exclusive Rooms og 3 Antique. Art Deco værelset vandt i 1934 en international pris på verdensudstillingen i København. Alle værelser har topmoderne faciliteter og gratis Wifi.

Gennem årene har nogle af Danmarks og verdens største personligheder boet på hotellet, såsom H.C. Andersen, Ringo Starr, Simon Spies, Victor Borge, det danske kongehus m.fl.

Hotellet tilbyder gratis adgang til fitnees og sauna for overnattende gæster.

Hotel Randers by Hornsleth

Nyd en drink i hotellets hyggelige bar, der ligger i forlængelse af lobbyen, hvor personalet står klar med et udvalg af champagne, øl, vin og drinks, og nogle aftener med live-musik i baren.

Events

Hotellet har løbende mange forskelligartede events, eksempelvis intimkoncerter, gourmetmiddage, sildejazz mm. Man kan læse mere herom på hotellets egen hjemmeside eller via tilmelding til nyhedsbrev, som udsendes med jævne mellemrum.

Selskaber på Hotel Randers

Hotel Randers har gennem mere end 100 år været vært for talrige jubilæer, romantiske bryllupper, konfirmationer, intime middage og festlige events. Det er en stor glæde for personalet at kunne hjælpe med planlægningen og virkeliggørelsen af værtens store dag. Selskabslokalerne kan rumme op til 120 personer, og hvert lokale har sit helt eget særpræg. Festmenuerne er et velsmagende kapitel for sig. Køkkenet byder på gastronomi efter klassiske opskrifter med moderne præg.

Møder og konferencer på Hotel Randers

Hotel Randers har en stolt tradition for at danne rammerne omkring møder og kurser for virksomheder. Hotellet skræddersyr forretningsarrangementer, som kan afholdes for op til 100 personer.

Der bydes velkommen i lyse omgivelser med alle ønskelige, tekniske faciliteter og udstyr, hvor personalet naturligvis også her står parat med praktisk assistance.

Den rette forplejning aftales i fællesskab, så den matcher arrangementets karakter. Hotel Randers tilbyder flere forskellige mødepakker, som du kan se på deres hjemmeside.

Se, hvad andre deler på Instagram

#hotelranders #visitranders

Share your moments with us: