Grøn oplevelse
©  Foto:

Hotel GUESTapart

Hos Hotel GUESTapart i Aarhus får du ikke bare et værelse, men en funktionel og fuldtudstyret designlejlighed, hvor du kan bo fra i dag til i morgen eller de næste 25 år – det er op til dig!

Hos Hotel GUESTapart møder du den perfekte kombination af eksklusivitet, hygge og hjemlighed. Her er en afslappet atmosfære og en personlig service, som skaber rammerne for et unikt ophold for alle hotellets gæster.

Det er supernemt

Når du booker ophold hos Hotel GUESTapart, kommer du igennem en digital ind- og udtjekningsproces, hvor du både får de vigtigste informationer og en personlig nøglekode på SMS. Hotellet ligger kun fem kilometer fra Aarhus Centrum, og der er et letbanestop et stenkast fra hovedindgangen, så du kan være derinde på bare 10 minutter. Imens kan du roligt stille din bil på hotellet, der er nemlig over 90 gratis p-pladser.

Dit hjem væk hjemmefra

Alle lejligheder er mellem 30-46 kvm. og alle har fuldtudstyret køkken, stort badeværelse, lækker dobbeltseng med Jensen madrasser, designermøbler og et stort B&O TV med Chromecast. 

Det giver dig valget om at agere kok i eget køkken eller forkæle dig selv med et fantastisk lækkert måltid i husets økologiske a la carte restaurant, Restaurant APART.

Lækker morgenmad

Her serverer de også en sund og nærende morgenmad, hvor du kan være sikker på at alt er lavet fra bunden – morgenmaden er inkluderet i alle ophold!

I form

Trænger du til at brænde noget energi af, kan du træne i hotellets fine fitnessfaciliteter og efterfølgende tage en velfortjent tur i sauna.

Se, hvad andre deler på Instagram

#guestapartaarhus #visitaarhus #visitaarhusregion