Gå til indhold
©  Foto:

Hotel Grenaa - Havlund

Hotel Grenaa-Havlund er beliggende 300 meter fra en af Danmarks bedste sandbadestrande og lige i kanten af fantastisk plantage med gå og løbestier, mountainbike ruter og ridestier.

Hotel Grenaa – Havlund er et skønt ældre gennemrenoveret hotel med masser af charme og hyggelig atmosfære. Udover værelsesudlejning tilbyder de også festsal til omkring 50/70/120 personer, restaurant med sjæl til 50 pers. samt en strandcafé/kro til 30 pers. med både inden- og udendørs servering. De holder gerne fester – også som weekendophold – ring for nærmere information.

Omringet af smuk natur

Beliggenheden er i top. Hotellet er beliggende 200 meter fra stranden. Ad snoede veje mellem sommerhuse (uden at krydse trafikeret vej) kommer man til den skønneste børnevenlige badestrand med ”blå flag”. Alle 4 årstider er den frisk og indbydende.

Aktivitetsmuligheder i området

På den anden side af hotellet finder man en dejlig stor skov/plantage med rigt dyreliv. Der er markerede ruter for både gå- og løbeture. Der er ca. 1 km. til Grenaa Havn, hvor der også er et herligt liv – både på industrihavnen og lystbådehavnen, hvor også Kattegatcentret er beliggende. Til Grenaa by er der ca. 4 km. Her findes alle muligheder for indkøb. Af attraktioner i området kan nævnes bl.a. Kattegatcentret, Skandinavisk Dyrepark, Djurs sommerland, Ebeltoft Zoo og Grenaa Golfclub.

Bestil et dejligt ophold med billetter til alle Djurslands dejlige attraktioner via www.djurspakken.dk

Se, hvad andre deler på Instagram

#visitdjursland #aarhusregion

Share your moments with us: