Gå til indhold
©  Foto:

Hotel Fuglsøcentret

Hotel Fuglsøcentret er et helt særligt overnatningssted midt i den smukke Nationalpark Mols Bjerge på Djurslang, og hvor du året rundt har mulighed for at deltage i et hav af koncerter - med både danske og internationale bands.

En helt unik natur

Med placeringen af Fuglsøcentret midt i Nationalpark Mols Bjerge, er du helt tæt på et utal af skønne naturoplevelser. Tag vandre- eller løbeskoene med og nyd nogle af de mang vandre- og cykelruter, eller lad havet og den nærliggende strand være udgangspunkt for skønne aktiviteter - det er blot at vælge. Her er plads til både store og små - og så er her både skov, strand og by i umiddelbar nærhed.

Fuglsø Koncerter - hele året

Stedet er optimalt, hvis du ønsker at nyde en rigtig god koncert og samtidig få en ekstra oplevelse ud af det. Faciliteterne er helt i top. Koncertsalen byder på god aukustik, overnatningen er lige ved døren - og du kan sågar bestille forskellige koncertbilletter inkl. kaffe, middag m.m.

Du kan også vælge at bestille et golfophold, vandreophold, cykelophold eller lign. Mulighederne er mange for at få en skøn ferie, en dejlig koncertoplevelse eller et sjovt og underholdende ophold. 

Se årets progarm og læs mere på Fuglsoebillet.dk.

Enkelthed og masser af aktiviteter

Værelserne på Fuglsøcentret er enkle, men med alt hvad der skal være. På hotellet finder du også beachvolleybane, petanguebaner samt atletik- og boldbaner.

Med hotellet som udgangspunkt, kan du også opleve Ebeltoft med gamle brostensgader, Glasmuseet eller Fregatten Jylland.

Memory Lane Rockmuseum

Fuglsøcentret huser også deres helt eget Rockmuseum ”Memory Lane” – her er fokus på musik- og ungdomslivet fra 1950’erne og frem til i dag.

Hotellets faciliteter kan rumme op til 760 deltagere i et arrangement og op til 320 overnattende gæster.

Se, hvad andre deler på Instagram

#fuglsøcentret #visitdjursland #visitaarhusregion

Share your moments with us: