Gå til indhold
©  Foto:

Hotel Fuglsøcentret

Et besøg på Fuglsøcentret er noget ganske særligt. Det er et ophold, hvor du møder et engagement og en rummelighed, der går hånd i hånd med ro, smuk natur i helt unikke rammer midt i Nationalpark Mols Bjerge.

Fuglsøcentret ligger midt i Nationalpark Mols Bjerge, hvor der er mange muligheder for vandre- og cykelture og andre fantastiske oplevelser. Her er plads til både store og små arrangementer, her er hjertelighed og professionalisme - og så er her både skov, strand og by i umiddelbar nærhed.

Enkelthed og masser af aktiviteter

En overnatning på Fuglsøcentret er en nat væk fra byens larm. Værelserne på Fuglsøcentret er enkle, men der er, hvad der skal være. På hotellet finder du også beachvolleybane, petanguebaner samt atletik- og boldbaner.

Med hotellet som udgangspunkt, kan du også opleve Ebeltoft med gamle brostensgader, Glasmuseet eller Fregatten Jylland.

Koncerter

Fuglsøcentret afholder mange koncerter med både danske og internationale navne. Oplev bl.a. Paul Young, Kim Wilde, Steve Harley & Cockney Rebel, Smokie og mange flere.

Se koncertkalender og mere info her.

Memory Lane Rockmuseum

Fuglsøcentret huser deres helt eget Rockmuseum ”Memory Lane” – her er fokus på musik- og ungdomslivet fra 1950’erne til i dag.

Stedet kan rumme op til 760 deltagere i et arrangement og op til 320 overnattende gæster.

Se, hvad andre deler på Instagram

#fuglsøcentret #visitdjursland #visitaarhusregion

Share your moments with us: