Gå til indhold
©  Foto:

Hotel Atlantic

Hotel Atlantic ligger tæt på vand og by lige ved havnefronten med udsigt over vandet og Aarhus by. Som gæst på Hotel Atlantic er du kun to minutters gang fra shoppinggader og stræder, hvor der er et stort udvalg af spændende butikker, restauranter og hyggelige caféer.

Gæst på Hotel Atlantic

Som gæst på Hotel Atlantic er mulighederne mange. Du er tæt på oplevelser inden for kunst og kultur, musik, gallerier og museer herunder ARoS, Den Gamle By. Som universitetsby er Aarhus tilmed hjemsted for rigtig mange studerende, og det sætter ligeledes sit præg på byen, der altid summer af liv.

Byens bedste udsigt

Som nabo til det kulturhuset Dokk1 og med udsyn både ud over byen og havnen, kan du ikke ønske dig et bedre sted at bo i Aarhus. Alle værelser på Hotel Atlantic er indrettet med store skriveborde med god plads til arbejde, store lækre senge med stik til opladning af mobilen lige ved sengebordet, LED fladskærms-TV og udsøgt kunst på væggene. 

Hotel Atlantic ligger i centrum af Aarhus - lige dér, hvor åen løber ud i bugten. Følg åen, og stå efter få minutter blandt restauranter, caféer, butikker og Aarhus' boomende kulturliv.

Vælg mellem udsigt til enten havn eller by. Hotellets værelser ligger på 4. til og med 9. etage, og på toppen af bygningen ligger morgenmadsrestauranten med byens bedste udsigt.

Se, hvad andre deler på Instagram

#hotelatlanticaarhus #visitaarhus