Gå til indhold
©  Foto:

Hop amok i RUSH i sommerferien

Når kalenderen siger sommerferie, kan du få ekstra sved på panden og brændt masser af krudt af i Rush, Jyllands største indendørs trampolinpark. Der er timevis af sjov og underholdning med trampoliner i mange forskellige størrelser.

Rush holder ekstra åbent i sommerferien!

Rush Trampolinpark giver mulighed for sjov og hygge hver dag i skolernes sommerferie. Der er både sofaer og arbejdsborde til ventende forældre, og i det gode vejr er det også muligt at sidde udenfor og nyde en kop kaffe fra caféen.

Kom og hop, og prøv alle parkens seje aktiviteter. Du kan hoppe frit på trampoliner både på gulve og vægge, du kan spille høvdingebold på trampoliner, prøve kræfter med en omgang Slam Dunk Basketball, konkurrere på Ninja Warrior banen eller hoppe freestyle på alle parkens trampoliner - hvor du rigtig kan prøve kræfter med aktiviteter som Wipeout og Battle Beam.

Hold øje med Facebook for sjove events og meget mere.

Rush holder åbent alle dage i sommerferien fra d. 27/6-7/8 kl. 09-18. Om søndagen åbnes dog kl. 09-10 for Minirush, så de mindste kan hygge sig uforstyrret.

Det er også muligt at købe et summerpass, hvor du kan hoppe i op til 2 timer hver dag.

Book gerne jeres hoppetid på forhånd og udfyld ansvarserklæringen hjemmefra – så er I sikre på, at der er plads til jer på banen, når I ankommer.

Det kan du gøre her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#rushaarhus #visitaarhus #aarhusregion

Share your moments with us: