Gå til indhold
©  Foto:

Høbjerg Gartneri, Gårdbutik & Café

Høbjerg er et rigtig hyggeligt og idyllisk sted med eget gartneri, gårdbutik og cafe.

På gartneriet produceres udelukkende eget frugt, grønt, bær og kartofler, som sælges i gårdbutikken. Produkterne dyrkes ikke økologisk, men de dyrkes med omtanke og med stor respekt for både natur og miljø. 
Du finder også Pluk Selv jordbær i højsæsonen, ca. fra Sankt Hans og så 3-4 uger frem, afhængigt af vejret.

Prøv den skønne café

Café og gårdbutik har åbent fra ca 1 maj til ca 1 december. Herefter er der kun åbent for salg af gartneriprodukter, hvor det fungerer som selvbetjening.

I cafeen kan der købes kaffe, te og forskelligt hjemmebag hver dag i åbningstiden. I weekender, på helligdage og i skoleferier serveres ligeledes frokost. 
I højsæsonen er der stor travlhed og en masse glade mennesker hver dag.

I gårdbutikken sælges mange forskellige både lokale men også importerede varer. Der er et bredt udvalg af både økologiske og konventionelle varer. Gartneriet laver en del varer af deres egne produkter fra gartneriet, bl.a safter, marmelader, sirup, pesto og meget andet. Gårdbutikken og cafeen har åbent hverdag i sæsonen fra 10-17.

Der er også et udsalg i Grenå på Strandgade 2, hvor der sælges gartneriprodukter, samt et udvalg af gårdbutiksvarerne. Denne butik har åben hver tirsdag til søndag fra 10-17, ligeledes fra ca. 1. Maj til omkring 1 Oktober.

Se, hvad andre deler på Instagram

#høbjerggårdbutik #visitdjursland #aarhusregion

Share your moments with us: