©  Foto:

Havnerundfart med Aarhus Sail Event

Tag med Aarhus Sail Event på havnerundfart i Aarhus havn og bugt - med skibene M/S Helene og M/S TUNØ - og oplev og nyd Aarhus fra vandsiden. Se den nye bydel Aarhus Ø og lyt til de interessante og sjove historier, guider undervejs krydrer turen med.

Havnerundfart med M/S Helene

Aarhus Sail Event tilbyder havnerundfarter om bord på skibet M/S HELENE, som har to dæk, og med mulighed fo at gå udenfor under sejladsen. På begge dæk kan du sidde godt og komfortabelt ved borde, hvor du også har fine udkigs-forhold på begge dæk. På turen kommer du forbi Aarhus Ø, Bassin 7 og Aarhus Træskibshavn.

Faktaoplysniger

M/S HELENE er godkendt til 98 personer og er handicapvenligt.

Turen tager 1 time.

Afgang fra: Havnepladsen bag Domkirken.

Det er muligt at købe drikkevarer ombord under sejladsen.

Pris: voksne kr. 150,-
Børn: u. 12 år, kr. 50,-

Se tider og book her

Havnerundfart med M/S Tunø

Den gamle Ø-færge fra Tunø kan chartres til private sejladser og virksomhedsarrangementer. Skibet har plads til 38 gæster ombord, og man sidder udenfor, tæt på vandet. Skibet er super charmerende og giver de fineste muligheder for at nyde byen fra vandsiden.

Med M/S Tunø kan der planlægges ture i havnen eller ud på Aarhus Bugten.

Sejlads med Aarhus Sail Event store flåde

Du har mange muligheder for at komme på vandet i Aarhus med Aarhus Sail Event, som har en flåde på hele 15 skibe. Book f.eks. en tur med M/S TUNØ, sejlskibet FULTON, skonnerten SKØDSHOVED eller prøv en 49'er, RIB både eller en af de mange andre skibe. Se dem alle her.

Kontakt Aarhus Sail Event for et forslag til en tur på vandet.

Se, hvad andre deler på Instagram

#mstunø #aarhussailevent #visitaarhus