©  Foto:

Havnerundfart med Aarhus Havnerundfart

Stig ombord ved DOKK1 og begiv dig ud på en uforglemmelig guidet sejltur med Aarhus Havnerundfart på Havternen.

Aarhus Havnerundfart

Aarhus er kendt for sin rige kultur, gamle historie, samt den nye arkitektur på havnefronten. Alt dette og meget mere kan du opleve fra Havternen.

Turbåden sejler hver dag i sommeren, og uanset om solen skinner eller skyerne hænger tungt på himlen, kan du altid hoppe ombord og nyde en hyggelig sejltur. Der er nemlig mulighed for at sidde indendørs eller på soldækket, hvis vejret tillader det.

Aarhus Havnerundfart et must for både lokale og turister, da de dygtige guider giver et helt nyt perspektiv på byen, set fra vandet.

Havternen har plads til 46 passagerer, og turen varer 1 time.

Der er afgang fra DOKK1. Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C.

Pris: 150 kr. pr voksen, og børn fra 4-11 år 50 kr. Børn under 4 år sejler gratis med.

Særlige events

Udover de ordinære sejladser tilbyder Aarhus Havnerundfart også særlige events. Disse events tilføjer en ekstra dimension til sejlturen og sikrer, at du får en mindeværdig oplevelse. I løbet af året kan du opleve følgende events:

  • Kaptajn for en dag (børneevents)
  • Kaffe- og kagesejlads
  • Pubquiz til Søs
  • Livemusik ombord
  • Vinsmagning til Søs
  • Juleskibet ”Svanen” (1. nov. - 31. dec.)

Charter til private arrangementer

Er I en mindre eller større gruppe, der ønsker et privat arrangement på vandet, kan dette også arrangeres. Aarhus Havnerundfart tilbyder charter, hvor hele skibet bookes til private arrangementer så som bryllupper, firmafester, julefrokoster og/eller erhvervsmæssige formål som teambuilding og møder.

Aarhus Havnerundfart bør være øverst på din liste over ting at opleve i byen. De daglige sejladser, spændende events og overkommelige priser gør det til en populær attraktion, du ikke bør gå glip af.

Hop ombord og lad dig blive fascineret af Aarhus’ maritime charme.

Se, hvad andre deler på Instagram

#aarhushavnerundfart #visitaarhus #visitaarhusregion