©  Foto:

Havmøllen - møder og konferencer

Havmøllen ligger ved foden af Jernhatten ned til stranden med udsigt til Kattegat og øen Hjelm. Som møde-, kursus- eller konferencegæst oplever du Havmøllen som et nærværende sted, hvor du og dine kollegaer får rig mulighed for nærhed med naturen, stille aftener med havet og stjernerne som nærmeste nabo.

Et kompetent team af køkkenfolk, afviklere og værter sørger for, at I får en god oplevelse i eksklusive omgivelser.

Plads til alle

Havmøllen egner sig godt til både mindre grupper, som skal holde seminar såvel som større grupper til møder, kurser eller konferencer. Deres ferielejligheder tilbyder eksklusive rammer til overnatning, og de har desuden mulighed for at stille glampingtelte op til så mange overnattende gæster, som der skulle være behov for. Så om I kommer 5 eller 120 gæster vil Havmøllen imødekomme jeres ønsker og behov.

Lokalt forankret med globalt udsyn

Havmøllen værner kraftigt om de lokale værdier, men med et globalt udsyn. Råvarerne til maden henter de så lokalt som muligt fra lokale mikroproducenter. Indretningen og kulturprofilen på stedet er også i høj grad lokalt forankret, og du inviteres ind i deres hverdag, hvor fokus er på samvær, fællesskaber og initiativer, der skaber en bedre verden.

Se, hvad andre deler på Instagram

#havmøllen #visitdjursland #visitaarhusregion