©  Foto:

Havmøllen ferielejligheder

Book dig ind på Havmøllens ferielejligheder ved foden af Jernhatten på Djursland, hvor du også har et helt fantastisk panorama-blik ud over kattegat og øen Hjelm.

Du finder Havmøllen ved Mols Bjerge midt på Djursland og tæt på de mange attraktioner i området. Du har havudsigt og i baghaven har du en helt storslået natur, nemlig nationalparken Mols Bjerge.

Ferielejlighed med plads til 6 personer

Stue: Lejligheden er indrettet med en stor stue med fritlagte spær op til kip.
Soveværelser: Med rigelig plads til 6 sovende gæster er de 3 soveværelser indrettet med to dobbeltsenge og to enkeltsenge.
Køkken: Køkkenet er fuldt udstyret med service, madlavningsudstyr, køkkenmaskiner, opvaskemaskine, køle- og fryseskab og masser af opbevaring.
Bryggers: En lille fordelingsgang mellem køkken, badeværelse og stue indeholder vaskemaskine og tørretumbler, samt plads til at ordne vasketøj til hverdagsbehov.
Badeværelser: Moderne badeværelser med bruser og toilet servicerer lejligheden.

Placeret i Nationalpark Mols Bjerge ligger Havmøllens ferielejligheder tæt på alt det bedste Djursland har at byde på. Storslåede natur- og kulturoplevelser; Ebeltoft Gårdbryggeri (1,6 km), Ree Safari Park (6 km), Stubbe Sø fuglereservat (7 km), Ebeltoft by (9,8 km), Grobund (14,7 km), Friland (18 km) og meget mere.

Se, hvad andre deler på Instagram

#ebeltoft #visitdjursland #visitaarhusregion