©  Foto:

Guidet Havnerundfart med Juleskibet Svanen

Juleskibet er traditionen tro pyntet til den helt store julemedalje. Så hop med ombord fra DOKK1 og oplev en magisk julesejlads i Aarhus Havn.

For femte år i træk kan du i november og december nyde en havnerundfart ombord på det julepyntede skib mens du lytter til de dygtige guider, der fortæller om byens nye- og gamle historie, samt udviklingen fra vandsiden.

Nyd de glimtende julelys, spis en æbleskive og drik en dejlig varm kop gløgg.

Juleturen går til …

Juleturen begynder ved DOKK1 og sejler forbi Toldboden, Mellemarmen, Bassin 7, rundt om Aarhus Ø og videre ind i den gamle træskibs- lystbåde- og fiskerihavn. Der sejles både ture i dagtimerne, og når solen går ned. Første sejlads på Juleskibet Svanen er lørdag den 4. november. Se sejlplan her.

Livemusik på Juleskibet

I weekenderne forvandles Juleskibet til et musikshow, hvor spændende musikere leverer en smuk liveoptræden på vandet.

Aarhus Havnerundfart har fundet en god blanding af garvede festmusikere, samt unge coming singer-songwriters fra det Aarhusianske musikmiljø.

Artisterne vil spille en blanding af kopinumre, egne kompositioner, samt julemusik i egne fortolkninger.
Livemusik på Juleskibet Svanen kan opleves fredag og lørdag kl. 20.00 fra midten af november og lige indtil jul (med få undtagelser).

Se programmet her.

Praktisk information

Varighed: 1 time og 10 min.
Pris: 150 kr. Børn: 50 kr. Baby 0-3 år: Gratis
Tilkøb: Gløgg og 3 æbleskiver til 60 kr.
Start og slut: DOKK1

Juleskibet har ældre- og handicapvenlige adgangs- og toiletforhold. Der gives derudover studierabat ved fremvisning af studiekort, eller indskrivelsesbekræftelse.

Ledsagere kan komme gratis med ved fremvisning af ledsagerkort.

Se, hvad andre deler på Instagram

#visitaarhus #visitaarhusregion