Sightseing i Aarhus

Guideservice & turudbydere

Foto: Photopop, VisitAarhus

Book en guide - arranger en firmatur, en familietur eller en oplevelse for en større gruppe, og få meget mere ud af jeres ophold, når I besøger Aarhusregionen. Det kan være en rundvisning på et museum, en oplevelsestur i naturen eller en byvandring med fokus på kultur. Læs mere nedenfor.

Book en guide

Det bedste svar er at få en guide med rundt - enten på den fastlagte klassiske rundvisning eller en sammensat tur i byen. Book en guide, og du kan komme på en special tur, hvor du sammen med dine venner eller gæster kan få krydret din tur i Aarhus med små anekdoter og sjove historier.

Du kan vælge, hvilket sprog det skal være på og få turen tilrettet netop jeres ønsker og behov, alt efter hvor mange I er, hvad turen skal indeholde, og hvor længe den skal vare.

Kontakt nedenstående guideservice-organisationer for nærmere information.

Aarhus

Liste
Kort
AarhusGuiderne
Foto: AarhusGuiderne

AarhusGuiderne

AarhusGuiderne er den største udbyder af byvandringer i Aarhus. Vi tilbyder en lang række spændende ture med forskellige temaer – og noget for enhver smag.

Læs mere
Food Walk
Foto: Food Walk Aarhus

Food Walk

Food Walk tilbyder guidede ture i Aarhus, hvor du med en lokal guide går fra restaurant til restaurant for at smage og sanse de forskellige køkkener og samtidig får en anderledes oplevelse af byen.

Læs mere
Aarhus Culture Walk
Foto: Aarhus Culture Walk

Aarhus Culture Walk

Aarhus Culture Walk tilbyder guidede ture til såvel store og små grupper, skoleklasser eller individuelle gæster. Turene er ikke kun for de mest hårdføre kulturelskere, men er en lærerig oplevelse for...

Læs mere
Algade i Den Gamle By i Aarhus
Foto: Den Gamle By

Den Gamle By

Vælg en af de spændende guidede ture i Den Gamle By

Læs mere
Foto: Moesgaard Museum

Moesgaard Museum

Tag med en dygtig formidler rundt i udstillingerne og få større indsigt i kulturhistorien med mennesket i fokus.

Læs mere
Vikingemuseet i Aarhus
Foto: Moesgaard Museum

Vikingemuseet

Træd ned i det oprindelige vikingetidens Aros. Tre meter under nutidens gadeniveau gemmer der sig en historie om Aarhus’ vikinger og deres liv. Hør historierne om Harald Blåtands befæstning, Snaptunstenen med guden Loke og skelettet, som blev fundet midt på gulvet.

Læs mere
Aarhus Domkirke interiør
Foto: Aarhus Domkirke

Aarhus Domkirke

Hvis du ønsker at bestille en rundvisning eller selv besøge Domkirken med en gruppe, skal du booke en aftale på forhånd. Rundvisninger i Domkirken kan foregå i og uden for kirkens åbningstider, hvis kirken ikke er optaget af f.eks. kirkelige handlinger eller koncerter.

Aarhus Bryghus
Foto: Aarhus Bryghus

Aarhus Bryghus

Få en rundvisning i Aarhus Bryghus med grupper på mellem 20 og 60 personer. I kan få en rundvisning på alle hverdage, tidspunkter aftales individuelt.

Læs mere

Silkeborg

Liste
Kort
SilkeborgGuiderne
Foto: SilkeborgGuiderne

SilkeborgGuiderne

Skal du besøge Silkeborg, og vil du gerne have de bedste tips og tricks? Så bestil en tur med SilkeborgGuiderne, dine guider i og omkring Silkeborg. 

Læs mere
Foto: Skovgaard Museet

Skovgaard Museet

Større grupper bedes venligst melde deres ankomst på forhånd, også når de ønsker at besøge museet på egen hånd. 

Læs mere
Silkeborg Ørnereservat, Rovfugleshow og Bisonfarm
Foto: Silkeborg Rovfugleshow

Silkeborg Ørnereservat

På Silkeborg Ørnereservat, Rovfugleshow og Bisonfarm kan I opleve Falkemandens rovfugle, ugler og bisonokser på tæt hold. Book en gruppetur og kom tæt på nogle af de største rovfugle og bisoner i Danmark.

Læs mere

Viborg

Liste
Kort
Viborg Guiderne
Foto: Jesper Maagard

Viborg Guiderne

Viborg Guiderne tilbyder guidede ture for alle, der er interesserede i at høre og opleve Viborgs historie. 

Læs mere
Outdoor Bjerringbro
Foto: VisitViborg

Outdoor Bjerringbro

Outdoor Bjerringbro kano- og mountainbike udlejning leverer gode oplevelser i naturen. Oplev naturen på en frisk og aktiv måde med vind i håret, og tøv ikke med at tage nogle venner eller familiemedle...

Læs mere
Skovgaard Museet
Foto: Skovgaard Museet

Skovgaard Museet

Skovgaard Museet er Viborgs kunstmuseum med værker fra kunstnerfamilien Skovgaard. Tag tilbage i tiden og oplev kunsten samt spændende skiftende særudstillinger.

Læs mere

Mønsted Kalkgruber

I weekender, på helligdage og i skoleferie kan du møde vores dygtige områdeguider, der kan gøre dig klogere på både kalkgruberne, arbejdet og de mennesker, som har skabt gruberne ved hårdt slid og håndkraft.

Læs mere
Foto: Energimuseet

Energimuseet

Energimuseet tilbyder rundvisninger til såvel virksomheder og private.

Læs mere
Guidet tur i Viborg
Foto: Jesper Maagaard

Viborg Museum

Book en guide hos Viborg Museum eller tag med på en af de mange guidede ture, de arrangerer i løbet af året.

Viborg Kunsthal
Foto: Viborg Kunsthal

Viborg kunsthal

Det er muligt at bestille en særomvisning i de aktuelle udstillinger på Viborg Kunsthal. Omvisningerne har en varighed af 45-60 min., og bliver varetaget af de kunstfaglige medarbejdere på kunsthallen.

Djursland

Liste
Kort
Nationalpark Molsbjerge på Djursland i Aarhusområdet
Foto: Ruslan Merzlyakov

Nationalpark Mols Bjerge

Nationalpark Mols Bjerge samarbejder med guider og lokale ildsjæle, der kender nationalparken som deres egen bukselommer. Nogle af dem har specialiseret viden inden for grene af aktivt friluftliv, det helt særlige istidslandskab i nationalparken, naturen eller kulturhistorien, men fælles for dem alle er, at de er bevidst om, at de er værter i en nationpark, og at de elsker deres eget lokalområde.

Læs mere
Fregatten Jylland
Foto: Fregatten Jylland

Fregatten Jylland

Fregatten Jylland byder grupper og selskaber velkomne med en museumsoplevelse udover det sædvanlige. Her kan I kombinere besøget med en historisk rundvisning eller rundvisning i håndværket og slutte besøget af med en romsmagning, skipperlabskovs på skibets batteridæk eller et af Fregatten Jyllands andre gruppetilbud.

Læs mere
Gammel Estrup på Djursland med å i forgrunden
Foto: Gammel Estrup

Gammel Estrup

En af museets engagerede guider viser rundt i hovedbygningen og giver en historisk gennemgang af Gammel Estrup, interiører og herregårdens farverige persongalleri. Rundvisninger tilpasses målgruppen og varer omtrent en time.

Det Grønne Museum på Djursland
Foto: Det Grønne Museum

Det Grønne Museum

Er I en gruppe, der skal besøge Det Grønne Museum, tilbyder vi flere muligheder for en rundvisning. Den mest populære er vores introduktion med highlights fra museets fire ansvarsområder: jagten, skoven, maden og landbruget. 

Læs mere
AROS Adventure
Foto: AROS Adventure

AROS Adventure

Aros Adventure arbejder med oplevelser for private og med organisationsudvikling for virksomheder. Vi tager afsæt i den nordiske tradition for friluftsliv og i vores fælles historie. Vores mission er at formidle naturen og historien på en seriøs, underholdende og tilgængelig måde. 

Randers

Liste
Kort
Randers Regnskov
Foto: Brian Rasmussen, Randers Regnskov

Randers Regnskov

Kunne du også godt tænke dig at få en eksklusiv oplevelse sammen med din familie, venner eller kollegaer? Randers Regnskov har et helt hold af gæve guider, som glæder sig til at give dig et særligt indblik i livet i den tropiske regnskov.

Læs mere
Memphis Mansion
Foto: Memphis Mansion

Memphis Mansion

Det er bestemt ikke kedeligt, når Henrik Knudsen viser rundt i Elvis Museet! Han fortæller om Elvis – manden og musikken – udvalgte museumsgenstande, og så er der altid lidt sjove anekdoter blandt de spændende historier.

Læs mere
Randers Kunstmuseum
Foto: Randers Kunstmuseum

Randers Kunstmuseum

Du kan bestille en omvisning eller afholde dine arrangementer på Randers Kunstmuseum. En omvisning er en spændende og utraditionel start på en fødselsdag, et firmaarrangement eller lignende. Har I brug for mad og drikke, kan I også lave en aftale med Kulturcaféen.

Læs mere

Professionel rejsearrangør GoRanders

GoRanders tilbyder sin ekspertise indenfor koordinering og servicering af erhvervs- og fritidsgrupper, firmamøder, personalearrangementer, produktlancering, årsmøde, sociale arrangementer, sightseeing...

Læs mere