Gå til indhold
Sightseing i Aarhus

Guideservice & turudbydere

Foto: Photopop, VisitAarhus

I Aarhus er alt inden for gå-afstand, og du kan nemt komme rundt i byen, men hvordan får du de mange skønne historier og oplevelser med?

Det bedste svar er at få en guide med rundt - enten på den fastlagte klassiske rundvisning eller en sammensat tur i byen. Book en guide, og du kan komme på en special tur, hvor du sammen med dine venner eller gæster kan få krydret din tur i Aarhus med små anekdoter og sjove historier. Du kan vælge, hvilket sprog det skal være på og få turen tilrettet netop jeres ønsker og behov, alt efter hvor mange I er, hvad turen skal indeholde, og hvor længe den skal vare.

Kontakt nedenstående guideservice-organisationer for nærmere information.

Liste
Kort
AarhusGuiderne
Foto: AarhusGuiderne

AarhusGuiderne

AarhusGuiderne er en stab af 50 erfarne, sprogkyndige og autoriserede guider, som alle står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse.

Læs mere
Food Walk
Foto: Food Walk Aarhus

Food Walk

Food Walk tilbyder guidede ture i Aarhus, hvor du med en lokal guide går fra restaurant til restaurant for at smage og sanse de forskellige køkkener og samtidig får en anderledes oplevelse af byen.

Læs mere
Cycling Aarhus
Foto: Cycling Aarhus

Cycling Aarhus

Den bedste måde at opleve Aarhus på er på en cykel, og det er præcis, hvad Cycling Aarhus tilbyder. Deltag i en af de daglige guidede ture rundt i byen og få det perfekte overblik over Aarhus.

Læs mere
Aarhus Culture Walk
Foto: Aarhus Culture Walk

Aarhus Culture Walk

Aarhus Culture Walk tilbyder guidede ture til såvel store og små grupper, skoleklasser eller individuelle gæster. Turene er ikke kun for de mest hårdføre kulturelskere, men er en lærerig oplevelse for...

Læs mere
Aros Adventure
Foto: Aros Adventure

Aros Adventure

Aros Adventure inviterer dig med på autentiske ture og oplevelser på Djursland og i Aarhus. Kom med på vandretur i Mols Bjerge eller følg vikingerne.

Læs mere

Share your moments with us: