Limo Group Aarhus

Coach operators

Foto: LimoGroup

Har du brug for transport til dine gæster eller kunder, til store grupper eller enkelte personer, transfer til og fra lufthavnen eller lignende, kan vi anbefale disse virksomheder.

Liste
Kort
Vikingbus
Foto: Vikingbus

Vikingbus

Vikingbus er en af Danmarks største busselskaber. Du kan her leje en bus til jeres næste arrangement, uanset størrelse og behov.

Læs mere
Abildskou
Foto: Abildskou Busser

Abildskou

Skal du arrangere en udflugt sammen med venner, udenlandske gæster, firmaet, forretningsforbindelserne eller med pensionistforeningen kan busselskabet Abildskou helt sikkert hjælpe med det.

Læs mere
PP Busser
Foto: PP Busser

PP Busser

I Aarhus tilbyder PP Busser persontransport i særklasse både i og til ind- og udland. Du kan her booke alt lige fra minibusser, turistbusser, liftbusser til rutebusser - der er busser til ethvert beho...

Læs mere
Østjydsk Turistbusser
Foto: Østjydsk Turistbusser

Østjydsk Turistbusser

Østjydsk Turistbusser er et veletableret busselskab i Aarhus med mere end 40 års historie. Her kan du leje busser både med og uden chauffør samt busser til firmakørsel.

Læs mere
Taxi 4 x 27 Cabonline
Foto: Service og information

Taxi 4 x 27 Cabonline

Er du netop ankommet i Aarhus - og har du brug for en taxi! Ring til 4 x 27 (+45 27 27 27 27), og firmaet Cabonline bringer dig hurtigt og sikkert fra A til B. 

Læs mere
Aarhus Taxa
Foto: Frank Rosgaard

Aarhus Taxa

Kom sikkert frem og tilbage med Aarhus Taxa. Om du skal til lufthavnen, på diskoteket eller hjem fra en glad aften i byen, bringer Aarhus Taxa dig både godt ud og hjem.

Læs mere
Auto Europe Aarhus
Foto: Auto Europe

Auto Europe Aarhus

Auto Europe tilbyder kvalitets udlejningskøretøjer til ethvert formål. Vælg blandt et stort udvalg af biler på over 24.000 afhentningssteder, heriblandt Aarhus og en række andre danske destinationer.

Læs mere