Gå til indhold
©  Foto:

Grevelsgaard, Galleri og kunstskovhave

Galleri Grevelsgaard ligger i den lille idylliske landsby Fausing på Djursland. Det 400 kvm store galleri har til huse i en firlænget gård fra 1860 lige over for landsbyens gadekær. Her er en dejlig kunstskovhave, en fin gårdsplads og en smuk udsigt udover markerne og landskabet. 

Du finder galleriet i den gamle kornlade, hvor der er kunst og kunsthåndværk af høj kvalitet fra mere end 60 forskellige kunstnere, både lokale såvel som internationale inden for billedkunst, skulpturer i bronze, granit, stål og glas, kunsthåndværk i keramik, træ, emalje og glas. I vores kunstskovhave udstilles udendørskunst og -kunsthåndværk.

Se kunsten i dit eget hjem

Da kunst til hjemmet skal ses i hjemmet, er det derfor altid muligt at låne værker med hjem, så du kan opleve kunsten i dit eget hjem.

I forbindelse med galleriet ligger Grevelsgaards glasstudio hvor Bettina laver unika glaskunst og Brian Kaltoft Hansen laver kunsthåndværk i glas.

Åben værksted

Grevelsgaard har - udover udstilling af kunst og kunsthåndværk - også en række sideløbende arrangementer. Det drejer sig blandt andet om åbent værksted, hvor de fortæller om de forskellige teknikker, de anvender, foredrag om gårdens forvandling fra landbrug til omdrejningspunkt om kunst og kunsthåndværk. Desuden kan der også bookes guidede ture i den smukke kunstskovhave.

Der er mulighed for at købe kaffe og kage, som kan du kan nyde i eventgalleriet i tagetagen eller ude på gårdspladsen. Du har også mulighed for at låne en picnickurv, så du kan tage kaffen og kagen med op i kunstskovhaven.

Priser

Galleri: gratis adgang
Kunstskovhaven: Voksne kr. 30,-, børn og unge under 18 år er gratis.

Kunstskovhaven er åben i galleriets åbningstider i perioden 1. maj til 15. oktober.

Se, hvad andre deler på Instagram

Share your moments with us: