©  Foto:

Gourmet Rally

Få en hyggelig dag og en skøn gåtur rundt om Almind Sø. Som deltager til Gourmet Ralley opleves den høje kvalitet og sans for detaljer, som Gl. Skovridergaards køkken er kendt for. 

Smuk spadseretur på 6,5 km

Glæd dig til en smuk spadseretur rundt om Almind Sø, og besøg 6 smage-pavilloner med årstidens specialiteter. Ved alle 6 smage-pavilloner kan du glæde dig til, at opleve den høje kvalitet og sans for detaljer, som Gl. Skovridergaards køkken er kendt for. 

Turens start og mål er på Gl. Skovridergaard, hvor der efter turen vil blive serveret kaffe og kage i Havesalen. Der vil være med markedsplads, hvor det er muligt at købe flere af dagens mange specialiteter og vine. Blandt alle deltagerne trækkes der lod om flere forskellige spænende præmier. Derudover får alle deltagere et opskriftshæfte med flere af turens retter med hjem - så du kan finde din indre gourmetkok frem!

Praktisk

Turen er 6,5 km lang, og der sendes grupper afsted på 36 person hvert 20. minut fra kl. 10.00. Det forventes at sidste hold sendes afsted kl. 15.00.

Se, hvad andre deler på Instagram

#gourmetrally #visitsilkeborg #visitaarhusregion