Gå til indhold
©  Foto:

Gourmet Ralley

Få en hyggelig dag og en skøn gåtur rundt om Almind Sø. Som deltager til Gourmet Ralley opleves den høje kvalitet og sans for detaljer, som Gl. Skovridergaards køkken er kendt for. 

På den smukke spadseretur på 6,5 km rundt om Almind Sø

Start og mål på Gl. Skovridergaard, besøges 6 smage-pavilloner med årstidens specialiteter og tilhørende udsøgte drikkevarer.
Deltagerne oplever derved flere gange den høje kvalitet og sans for detaljer, som Gl. Skovridergaards køkken er kendt for. Deltagerne sendes afsted i grupper af ca. 25.
Første gruppe sendes afsted kl. 10.00 og i løbet af dagen har omkring 400 deltagere været på årets unikke Gourmet Rally.

Forsæt den gode stemning i Havesalen

Ved hjemkomsten vil der traditionen tro være markedsplads i Havesalen, med mulighed for at købe flere af dagens mange specialiteter og vine.
I Havesalen serveres kaffe, dessert og kage og der udleveres en Gourmet Rally-quiz, med mulighed for at vinde mange forskellige og spændende præmier.
Endelig får deltagerne et opskriftshæfte med nogle af rutens retter med hjem, så man hjemme kan finde ind til sin indre "gourmet-kok".

#visitsilkeborg #visitaarhusregionen

Share your moments with us: