Gå til indhold
©  Foto:

Golf Hotel Viborg

Golf Hotel Viborg ligger naturskønt ved de idylliske Viborg-søer og tæt ved centrum med det brostensbelagte latinerkvarter og gode shopping muligheder.

Mulighed for både afslapning og motion

På Golf Hotel Viborg er der faciliteter til både afslapning og motion. Du kan blandt andet benytte dig af hotellets indendørs swimmingpool med svømmetræner. Prøv også hotellets Fitness-afdeling med alt i motionsredskaber.

Hvis du skal slappe af, kan du prøve hotellets wellness afdeling med sauna, dampbad og stor udendørs jacuzzi under åben himmel, samt koldvandschok.

Tæt på hotellet er der også en 27-hullers golfbane samt en 9-hullers ”Pay and Play” bane, der er tilladt for alle.

Nyd et måltid mad med udsigt over søerne

Med to panorama restauranter med pragtfuld udsigt til søerne, er der masser af muligheder for et godt måltid mad. På både Brænderigaarden og Salonen er der en hyggelig atmosfære med mad af høj kvalitet - altid lavet med brug af årstidens friske råvarer.

En overnatning tæt på byens liv

Udenfor venter et væld af aktiviteter. Besøg Viborgs historiske bydel, Viborg Domkirke, latinerkvarteret eller by-parken Borgvold, med mulighed for leje af kano, robåde og vandcykler. Udenfor ligger søerne – indenfor venter oplevelserne.

Se, hvad andre deler på Instagram

#golfhotelviborg #visitviborg 

Share your moments with us: