©  Foto:

Godt Smil Tandlægerne i Aarhus

Hos Godt Smil Tandlægerne i Aarhus møder du altid tandlæger med en stor erfaring og et højt fagligt niveau, som sikrer dig, at du altid får den bedste tandpleje.

Tandlæge med bedste beliggenhed i Aarhus Centrum

Du finder Godt Smils lyse og imødekommende lokaler centralt placeret på Banegårdspladsen i Aarhus. Det er derfor altid let at komme til og fra Godt Smil tandklinik. Bussen holder lige udenfor døren, og der er 66 meter til Aarhus Hovedbanegård, ligesom det også er muligt at parkere meget tæt på.

Hos Godt Smil har du altid tandlægen i nærheden

Godt Smil i Aarhus C er en del af en større tandlægekæde med 30 tandklinikker, der er placeret i hele Danmark. Det betyder at du altid har en tandklinik i nærheden, selvom du er på ferie eller forretningsrejse et andet sted i landet.

Så skulle du få brug for en akut tandlæge ved tandpine eller knækket tand, vil de altid være lige i nærheden klar til at hjælpe dig med dit tandproblem. Befinder du dig i Aarhus, kan du også benytte dig af, at Godt Smils tandlæge i Aarhus oftest har åbent om lørdagen, så du har mulighed for at komme til tandlægen de fleste lørdage fra kl. 7 til 11.

Se, hvad andre deler på Instagram

#godtsmiltandlægerne #visitaarhus #visitaarhusregion