©  Foto:

Go' Kaffe x Blue Caviar

Go' Kaffe x Blue Caviar er en lille perle midt i Aarhus, som tilbyder en oplevelse udover det sædvanlige, nemlig et unikt blend af lækker kaffebar og herretøj af høj kvalitet.

Beliggende i et gammel bindingsværkshus – et af Aarhus absolut ældste huse – tilbyder Go' Kaffe x Blue Caviar to koncepter under samme tag: fantastisk kaffe serveret med kærlighed i et afslappet miljø i gårdhaven, krydret med et unikt herretøjs-koncept, som tilbyder produkter af højeste kvalitet indenfor denim og boots.

Go' Kaffe

Hos Go' Kaffe er kunden i centrum, og du får serveret kaffen i et afslappet miljø, hvor man ofte er på fornavn med hinanden. Go' Kaffe er en uformel kaffebar, der henvender sig til alle, og hvor alle kan være med - også på priserne. Deres menukort består af alle typer af kaffe, sodavand, juice, øl og vin.

Blue Caviar

Hos Blue Caviar ærer de historien og traditionen for autentisk denim og heritage work-wear. De fokuserer på kvalitet frem for kvantitet, historie frem for mode og integritet over penge. Derfor har de håndplukket de allerbedste produkter fra japanske, amerikanske og europæiske denim-brands, hvor selvedge denim og Red Wing boots er hjørnestenen i butikken.

Du kan bl.a. finde denim og boots fra Momotaro Jeans, Japan Blue, Tanuki, Indigofera, Red Wing, Lee 101 og Blue de Genes i butikken.

Se, hvad andre deler på Instagram

#bluecaviaraarhus #gokaffeaarhus #visitaarhus