Gå til indhold
©  Foto:

Glashytten på Glasmuseet Ebeltoft

Glasmuseet Ebeltoft har i haven indrettet en glashytte - et arbejdende glasværksted, som er åben størstedelen af året. Her kan man komme helt tæt på det gamle håndværk, når dygtige glasmagere blæser og former den varme glasmasse til brugsting og unika.

Kunstnere

Hyttemesteren fortæller gerne om processen og svarer på spørgsmål om glasfremstilling undervejs. I værkstedet arbejder også skiftende glaskunstnere og kunsthåndværkere fra ind- og udland, og i forbindelse med museets udstillinger kan man ofte opleve udstillingsaktuelle kunstnere i arbejde.

Museets gæster kan flere gange i løbet af året selv være aktive i værkstedet, ligesom der også er mulighed for at lave særlige arrangementer for grupper, som har lyst til at prøve kræfter med glas. I ferieperioderne danner Glashytten ramme om spændende aktiviteter for store og små. Blandt de populære værkstedsaktiviteter er støbning, glasblæsning og fusing

Ring til museet og spørg om Glashytten har åbent, hvis du vil være sikker på den har åbent, da der kan forekomme lukkedage. For at besøge Glashytten skal du betale entré til museet.

#glasmuseetebeltoft #visitdjursland #visitaarhusregionen

Share your moments with us: