©  Foto:

First Camp Ajstrup Strand

First Camp Ajstrup Strand er en dejlig familievenlig campingplads lige ned til en badestrand ved den jyske østkyst, tæt på Aarhus og Østjyllands mange attraktioner. Campingpladsen ligger ved den hyggelige havn Norsminde, som emmer af stemning især om sommeren.

Hyggelig campingferie ved kysten

First Camp Ajstrup Strand ligger fredeligt ned til en fin sandstrand, 15 kilometer syd for Aarhus. Her er du tæt på byen, men alligevel langt væk og kan nyde godt af østkystens mange ferieoplevelser.

Denne moderne campingplads har 350 pladser og fine, renoverede faciliteter. Du kan vælge at overnatte i egen campingvogn, autocamper eller telt.

Alternativt kan du leje en af de mere end 20 træhytter i forskellige størrelser, alle med køkken og egen terrasse med havemøbler. Nogle har eget bad og toilet.

Pladsen har to store servicebygninger med glimrende køkken- og badefaciliteter og separat børneafdeling med børnetoiletter, vask m.m.

Uanset, hvilken overnatningsform du vælger, har du adgang til alle pladsens faciliteter.

Underholdning og aktiviteter på pladsen

Den fine badestrand lige uden for døren er et stort plus, der tiltrækker mange vandhunde på varme sommerdage. Men skulle vejrguderne spille jer et puds, har campingpladsen en stor overdækket pool med dejligt opvarmet vand.  Poolen er 9x24 meter med tilhørende børnepool og legeborg til de mindste. Og trænger i til forkælelse, så kan I sætte jer til rette i jacuzzien og få serveret bobler ved poolen.

Alle kan benytte den indendørs pool – også gæster udefra. Overnatter du på pladsen, kan du bruge poolen til halv pris.

Campingpladsen råder også over en minigolfbane og en kæmpestor legeplads.

Året rundt arrangeres der aktiviteter for pladsens gæster. Blandt andet arrangeres der kajakkurser for begyndere i poolen, mens der også er foodtrucks og pop-up butikker, som kigger forbi pladsen.

Camping året rundt

Den jyske østkyst er værd at besøge i alle fire årstider. Fra april til september kan du nyde godt af alle campingpladsens faciliteter. I vinterhalvåret er det dog stadig muligt at overnatte hos First Camp Ajstrup Strand. tag på vintercamping via selvbetjening. Du kan overnatte både i egen campingvogn eller booke en hytte.

Det skønne område

Med sin centrale placering i Østjylland, er det let at komme til campingpladsen ved Ajstrup Strand. Herfra har du mange oplevelser inden for kort afstand. Campingpladsen ligger 15 kilometer fra Aarhus. Er I til vandring, så kan det anbefales at gå til Aarhus langs kysten og gennem skovene og tage bussen tilbage.

Den lille havneby Norsminde, 1,5 kilometer fra pladsen, er et populært tilflugtssted når solen skinner. Her kan I købe en is ved vandet, en af de populære fiskefrikadeller hos Fiskehuset eller nyde et måltid mad hos det historiske Norsminde Kro.

Inden for kort afstand ligger også østkystens måske bedste strand i Saksild og havnebyen Hou med færgeafgange til Tunø og Samsø. Og så byder Odder på et overraskende levende handelsliv og gode spisesteder.

Se, hvad andre deler på Instagram

#ajstrupstrandcamping #visitaarhus #visitaarhusregion