©  Foto:

First Camp Aarhus Camping

First Camp Aarhus Camping ligger naturskønt få kilometer uden for Aarhus Centrum. Camping- eller hytteferie midt i fredelige omgivelser centralt placeret i Østjylland tæt på storby og alligevel midt i naturen.

Kombination af natur og byliv 

First Camp Aarhus Camping er centralt placeret i Østjylland tæt på motor- og hovedveje. Derudover ligger pladsen kun få kilometer fra Aarhus centrum og giver dermed god mulighed for at kombinere roen i naturen med bylivet i centrum.

Campingspladsen ligger i det chamerende og kuperet Lisbjerg skov, som giver én en fantastisk udsigt mod Aarhus by og Aarhus Bugt. Selvom pladsen ligger tæt på motorvej, er det kun fuglekvider, der kan høres på pladsen. Det grønne nærområde emmer af fred og ro med et rigt dyreliv, som kan opleves på tæt hold.

Moderne faciliteter

First Camp Aarhus Camping byder velkommen til camping for dig med campingvogn, telt, autocamper eller til dig, der har lyst til overnatning i hytte. Her er alle de moderne faciliteter, som I kan have brug for.

Opvarmet swimmingpool

Der er også rig muligheder for masser af aktiviteter for hele familien med både opvarmet swimmingpool, minigolf, legeplads og meget mere. Derudover er der både kiosk og cafeteria på pladesen.

Se mere om de mange faciliteter her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#aarhuscamping #visitaarhus #visitaarhusregion